VildanUarBayrak Merhaba ben 15+5 haftalık hamileyim karnımda 3 gündür ağrı kasılma var bu haftada normalmı karın büyüdüğü icinmi olabiliyor diye duydum carsanba kontrolum war ama neden oldugunu merak ediyorum.
Busranrunal VildanUarBayrak benimde aynı şuan bende 16 haftalığım alt karin bölgem çok agriyo yatıyorum biraz geciyo ama agriyo yine dr ben de yarın gidiyorum dr a
Valeriamom VildanUarBayrak Dr ne dicek acaba size? Benim kontrolüme daha var maalesef. Buraya da yazarsanız çok sevinirim kasılma neden olurmuş☺
Cemoss VildanUarBayrak benimde var canm karn buyumeye basladgi icin buyuk ihtimal kaslma gbi oluyo kaslardan heralde 😊
Busranrunal VildanUarBayrak canim gittim dr a büyümeyle alakalı ağrılar bunların hepsi dedi sorun yokmus yani
Valeriamom Busranrunal benimde bugün kasılma oldu biraz korktum açıkçası 17 +2 yim iyi düşünmeye çalışıyorum heralde büyüyor diyedir
Busranrunal Valeriamom tamam yazarın😊 benim ikiz olduğu için biraz fazla ağrım.oluyo dr her seferinde normal diyo bakalim yarın ne diyecek gece yatarken filan dönemiyorum dönerken ağrı var hep
Kdrfts Slm kizlar ben 27+3 um. O haftalarda rahim buyudugu icin agri kasilma olabiliyor aslinda tum hamilelik boyunca olabiliyor 😊 cok ciddi agrilar degilse korkmayin tabi doktorunuzlada mutlaka konusun bana normal demisti 💕
Arven 24 haftadayım öyle bir sertleşiyor ki karnım nefes bile alamıyorum bazen doktor baktığında herşeyin normal olduğunu gaz ağrılarıyla karıştırdığımı söylemişti hala da aynı şikayetlerim devam ediyor az az yemek yemeye bol su içmeye özen gösteriyorum
VildanUarBayrak Arven normal ozaman bende ole bi kasılıorum ki bilmedigimden ilk Gebeliğim hemen endiseleniyorum 😊
Arven Tabiki herkeste aynı olacak diye bişiy yok yinede çok rahatsız oluyorsanız siZde doktorunuza sorun özellikle akşamları inanılmaz rahatsız hissediyorum