Muhendisannee Merhaba herkese, 26+1 deyim normalde cok gezerim hareket ederim, bugun diger gunlere nazaran daha az bile yoruldum diyebilirim ama bel agrimdan duramıyorum iki büklüm kaldim adet olacak gibi belim, yürüyemez oldum. Normal mi sizce yasayan var mi ?
Ssee1657 Muhendisannee dün bende bu yüzden doktora gittim 28. Haftadayım bel ağrım aynı adet ağrısı gibiydi doktor baktı ultrosonla rahim ağzım tam kapalı erken doğum riski yok dedi.böbreklerime baktı acaba ondanmı ağrıyor diye bişey çıkmadı yani bol su iç idrar yollarında iltihaplanma varsada bel agrısı yapar dedi geçmezse yine gel dedi bugün bir sürü su içtim ağrım yok şuan
Nursan Muhendisannee bende 27+4 haftalık hamileyim benimde bel ağrım oluyor. Arada kasık ağrımda oluyor iğne batar gibi😐 akıntımda çok oluyor bende korkuyorum haftaya kontrolüm var doktoruma soracam. Şimdiden nefes darlığım oluyor uzanıyorum rahat olmuyorum oturuyorum oda olmuyor kaburgalarım ağrıyor resmen😒
Hamileanneler_25 Yenianne26 benim kızım da belim ağrımazdı fazla son zamanlar agrirdi biraz ama bu erkek bende çok bel ağrısı yaşıyorum o yüzden sordum keskin bir ağrı giriyor belime öyle bi batıyor ki kemiklerm ne yatsam fayda ediyor yürümek zaten zorlaşıyor agridan oturmak hiç olmuyor kemik batıyor resmen
Nursan Hamileanneler_25 ben erkek bebeğe hamileyim acaba bu yüzden mi benimde belim bu kadar çok ağrıyor🤔
Hamileanneler_25 Nursan olabilir cnm bide fazla iş yapma yorulma benim yorulmaya gelmiyor evi sil süpür hemen ağrı başlıyor dik durmaya çalış otururkende beline yastıkla destekle. Erkek benimki bunda böyle ağrılar cekiyorum
Hamileanneler_25 Yenianne26 erkek bebek biraz daha ileri sivri bi karin oluyor ya bele yük biniyor sinirlere baskı yaptığı için ağrı ondan olurmus
Nursan Hamileanneler_25 ben anlamadım ki eşim evi bugün süpürdü sonra sildi ben onun başında durup burayıda yap şurayıda yap tek dedim ama yine de yoruldum 🤷🏻♀️Bu diğer hamileler ne yapıyor nasıl geziyor tozuyor yorulmuyorlar ben hiç anlamıyorum gerçekten🤦🏻♀️Sadece ayakta dursam bile o gün bir şey olacak korkusuyla kendimi yiyip bitiriyorum
Mihriiban Bende biraz önce acil diye gittim bel agrım ve kasık agrım var 25+5 haftalığız çok şükür bı sıkıntı yokmuş bu aylarda olurmus öyle dedi
Btln Muhendisannee bende de cok ayakta kaldığım zaman bel ağrısı oluyordu magnesium oil cok iyi geliyor. Eczanelerde satılıyor tavsiye ederim 🙏 27+5 🌸
Grisayfa Muhendisannee magnezyum başlamadıysanız doktorunuzdan isteyini çok ağrırdı belim yürürken kullanmaya başlayınca bir anda kesildi
Hamileanneler_25 Nursan bende o her gün gezen hamilelere şaşırıyorum nasıl bi enerji maşallah ben 1 saat yürüsem belime ağrı giriyor