Cerencan 23+1 im ruyalarim eskiye gore daha gercekmis gibi olmaya basladi ilk defa bu sabaha karsi gordugum ruyada cok korktum surekli ruyamda besmele cektim. Niye boyle oldi bilmiyorum bir kalktim karnim semsert kendimi cok sıkmısım. 🙁 offff cok korktum ilk defa sizin nasil.ruyalariniz
aysbuk2baby Cerencan ben daha 10 haftalığım son 3 gündür çok rahatsız edici rüyalar görüyorum. Tek çarem bol dua okumak.
Osse Cerencan bende 32+4 günlük hamileyim bende gerçekçi kabuslar görüyorum arada birdi şimdi hergün olmaya başladı
Esrelf Cerencan yatmadan önce 5 ayet el kürsi 3 felak suresi 3 nas suresi 3 ihlas suresi 1 fatiha suresi okuyup yatın. Kabus görmezsiniz. Ben hep okuyorum. Korkunç rüyalar görmüyorum.
Cerencan Yanliz degilim demek ki ama gercekten cok gercekci ve uzun gibi oluyor. Kalktigimda kas katı kasmısım kendimi buluyorum bebegime zarar olcak diye korkuyorm.
Cansummm 11 haftalığız ama her gece yatarken sağ elimi karnıma koyup ayetel kürsi felak nas ihlas ve Fatiha’yı okuyup dua edip o şekilde yatıyorum. Çok şükür henüz korkutucu rüyalar görmedim. Dua okumadan asla yatmayın derim.
Cansummm Hatta bir hoca bana küçük cep Yasin kitabını yastığının altına koy hamilelikte çok işine yaratacaktır dedi. Kötü rüyalar gören deneyebilir.
Alperbaby Ben daha dün gece bi kaç gün önce vefat eden dedemi gördüm.. nasıl korktum anlatamam elinde tüfek beni vurmaya çalışıyordu. Yalvarıyordum bebeğim var yapma hamileyim diye. Öldüm resmen ya. Hamilelikte oluyor sanırım
Aysenurtsr Ben de farkli farkli ruyalar gormeye basladim bir suredir. Korkutma gibi bisey yok ama baya ilginc ruyalar goruyorum.
Bannesi Alperbaby Anladım cnm hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Rüyada hamile iken silah tüfek görmek bebeğin erkek olacağına delalet edermiş. Büyüklerimiz öyle derdi, ondan sebep sormuştım😊
Alperbaby Bannesi inşallah amin canım tüm bebek bekleyen annelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarina almalarını nasip etsin güzel Allahım 😍🙏 evet erkek bebek denir doğru diyosun . Ben zaten cinsiyetini de rüyamda görmüştüm öğrenmeden 😊😇
Omerasafinannesi Cerencan Yatmadan 7 frlak 7 nas 7 ayetelkursi oku canim asla korkmassn bu kadarda emin konusuyorum
Cerencan Hepinize cok tesekkur ediyorum kizlar okuyuo yatacagim bundan sonra hamilelikte cok oluyormis demek ki kisisel bisey degil allah hepimizi korusun..