hellotuuba Merhaba kızlar , 32. Haftamdayım duyduğum herkes magnezyum içiyormuş , benim doktorum bana hiç vermedi kullanmadım ama gerekliymiş , su da eritilenler de işe yarar mı , doktoruma da sorucam zaten
Nevinnn hellotuuba ben kramplarim olunca söyledim 12 haftalık falandım o zamanlar kullanmaya başladım şuan 22 haftalığız daha kullanıyorum
Vera18 hellotuuba bende merak ediyordum bunu 🤔 34. Haftadayım bana da hiç vermedi hatta bacaklarımda çekilme oluyor netten baktım magnezyum eksikliğinden olabilir yazıyor doktora da söyledim bişey olmaz hareket edince geçer dedi
Zehraak hellotuuba banada verdi günlük kullan dedi suya atilandi ondan midem bulaniyir diyince tabletle degistirdi
Essrakk Bende suda eriyen var ama kasılma girdiği zamanlar içiyorum düzenli içme metodu yok bildiğim kadarıyla.
OznurC Bana 16. Haftamda vermişti eski doktorum 28. Haftadan sonra belime özellikle çok ağrılarım olunca içmeye başladım oda ara ara şuan ki doktorum çok ilaç vitamin dayatma meraklısı değil çok çok ağırırsa iç dedi ve mg alabileceğim besinleri söyledi sağolsun
FulyAtik Bende 16 haftadan beri kullaniyorum suda eriyenlerden ise yariyor kramplarda, bebegin kemik gelisimi icinde faydasi var demisti drum 👍 ama ilk kizimda hic kullanmadim bende
Mihridnmz Ben de kullanıyorum ocean magnezyum verdi kasılma oldu 11 haftalıkken 10 gün kullanıp geçerse devam etmezsin dedi erken dönemde kulanan var mı?
Tlysfk hellotuuba ay bana da vermedi doktorum ama herkesten duyuyorum daha bgn kontrolüm vardı 27.haftamdayım gene yazmadı kan hapı d vitamini ve balık hapı kullanıyorum sadece. Bunları da doğuma kadar kullanacakmış
Busraae hellotuuba canım bende 29 haftalıgım banada vermedi doktorum. Her gittigimde agrın oluyor mu diye soruyor benimde olmuyor cok şükür yok diyorum ondan mı vermedi acaba diye düşündüm
hellotuuba Busraae bence de öyle bana da soruyor çünkü doktorum yaşadığım yerde ki en iyi doktorlardan bi de öyle herkes söyleyince şaşırdım , gerek duymuyor çok demekki kontrol ediyor herşeyimi çünkü
12_yil_sonra hellotuuba benim doktorum da sizin haftadayken vermedi. Sorduğum halde vermedi. 35’ten sonra kramplarım başlayınca verdi
Smsmsm hellotuuba günaydın benim doktorum 24 veya 26.haftalarda ,karnım çok sert oluyordu meğerse kasilmaymis kendisi ultrasonda,bide karnına dokununca farkedip verdi günde iki tane içiyorum her seferinde kontrol ediyor gayet iyi kasılma felan yok bu yüzden galiba hiç kramp olayımda olmadı bacakta felan. Magvital kullanıyorum ben isterseniz sağlık ocağıda yazabiliyor. Şimdi 33.haftadayım hala sabah akşam olmak üzere günde 2 kullanıyorum eğer bebek daha da büyüdükçe kasilma olursa 3e çıkarbilirsin dedi
Minnos12anne hellotuuba bndede huzursuz bacak sendromu var ama doktoruma sordm gerek yok dedi doguma kadar idare edicem cok yorulmamaya calisyrum