busracetiinn Kızlar merhaba, bu benim ikinci gebeliğim ilkinde kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum doktorum önlem amaçlı ecopirin verdi nedenini sordum ama tam açıklama yapmadı aranızda bu ilacı kullanan var mı? Varsa eğer nedenini tam biliyor musunuz?
Ecelif busracetiinn canım ben ilk ilk gebeliğimde bebeği besleyen damarda sıkıntı gördüğü için başlamıştım şimdi yine hamileyim ve hemen ecoprine başladık kan pıhtılaşması için kullanılıyor eğer doktor yeterli gördüyse sorun yoktur iyi düşün iyi olsun 🙏😊
_Mrv_ busracetiinn ecopirin aspirindir, kanı sulandırmak için kullanılır.. Pıhtılaşmanın boyutuna uygun doz ve ilaç seçimi konusunda doktorunuza güvenmelisiniz. Vahim bir durumunuz olsaydı muhakkak ki sizi bir kardiyoloğa yönlendirirdi.
Esrayagixemir1604_ busracetiinn benim de ilk gebeliğim tansiyon yüzünden erken doğum oldu gebelik zehirlenmesi geçirdim bana da gebelik öncesinden başladı doktor ecopirin şuan hamileyim devam ediyorum
Deletedmom2224 busracetiinn onu doktorlar bilir 🤷♀️ ama her düşük pıhtılaşma değildir doktorunuz önlem amaçlı vermiştir
Melikeb19 busracetiinn bana da yüksek tansiyondan dolayı tedbir amaçlı başladı, pıhtılaşma olmaması için. Ecoprin kan sulandırıcı :)
Esrayagixemir1604_ Melikeb19 bende aynı şekilde kullanıyorum siz kaç haftalıksiniz tansiyonunuz nasıl
Beyzaharun busracetiinn bende de kan pıhtılaşması var . 2 tane bebek kaybım vardı daha öncesinde kalbi durmustu hep ama diğer drlar bunla ilgili bana hiç ilaç vermemişlerdi sonra bu dr uma basladım gitmeye hamile kalmadan önceden beri kullandm ve hamile kalınca da doktorum hem ecopirine devam dedi hem kansulandırıcı oksapar iğne de kullanıyorum
busracetiinn Beyzaharun işte ben de olup olmadığı belli değil eğer varsa bu ilaç yeter mi onuda bilmiyorum🙄 Hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavusalım inşallah 🙏🏻