Feyzzzz Kızlar merhaba 30+4 haftalığım karnımın üzeri nde bayadır ağrı var kasılmamı oluyor tamda bilmiyorum. Bi gidip NTS cekinsen mi diorum? Sizde de oluyormu normalmi anormal mi anlamadım pek :) dünde vardı. Tam böyle karnının üst tarafı
Fatmaaldmr Feyzzzz benim de olur olmadık ağrılarım başladı bende 30+2 haftalığım bazen alt kısım da batmalar falan da oluyor
Deletedmom0026 Feyzzzz benimde ole kontrol icin gittim ve 1 hafta hastanrde yattim düzenli geliyormustu acikliga sebep olacakken farkli tedaviler ile durdurdular. bu garz seyler byle basit olmayabiliyor hastaneye gitsem mi acaba demek yerine gtmek lazim ne kaybedersiniz ki 🤔
Hande3636 Feyzzzz 32. Haftadayım hastaneden yeni çıktım düzenli kasılmam vardı ve adet sancısı gibi ağrılarım nst de sancım 100 çıktı hemen ciğer geliştirici vurdular. Şu an yerimden bile kalkmıyorum ihmale gelmez çünkü doğum için henüz çok küçükler
Feyzzzz Tugbardm ay canım dün ekstradan karnımın altında adet sancısı gibi bişey vardı bide o gecti. Şimdi nerdeyse bi saatdir üste kasılma var🤦🏼♀️ Hiçte pimpiriklebmeyi sevmem bilemedim yani :)
Tugbardm Feyzzzz sıcak duş al genelde onu tavsiye ediyorlar kasılmada. Bu haftalarda bide rahim kendini hazırlıyormuş doğuma. Ne zaman randevun doktora
Esmaemenova Feyzzzz canim o haftalarda yalanci kasilmalar oluyor dogum hazirliği.. Normal bişey ama duş alip dinlen kasilmalar duzenliyse ve gecmezse doktora git bide bu haftalarda sicak suyla asla duş alma ilik suyla duş al sicak su rahmin acilmasina sebep oluyor son haftalarda alirsin
Feyzzzz Hande3636 hadi ya gecmiş olsun canım aman dikkat et sağlıkla alalım kucagımıza inşallah🙌🏻 (Benim yatıp dinlenme gibi bi lüksümde yok 2.5yaşımda bi oğlum var😒)
Deletedmom0026 Hande3636 ayni seyleri yasadim hala kasilmalarim var ama doktor uygulayacagimiz bi tedavi kalmadi eve gönderiyorum dedi bende yatmaya calisiyorum surekli .
Hande3636 Feyzzzz sağ ol canım amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Korkutmak istemem ama kasılma erken doğuma sebep oluyormuş bende nu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ihmal etme canım bak bebeğinde varmış
Erenimo Feyzzzz bende 30+4"üm.bugun karnım çok sert. Niye bilmiyorum, geçermi diye bekliyorum ama bi acile gidip nstyle baktirsammi bilemedim. Böyle olan varmi acaba
gulsenkonakli Feyzzzz kasılma karnın bir anda taş gibi semsert olması, dokunsanız dahi yumuşamaz, kendiliğinden yumuşar ve bebek çok hareketlenir kasılma sonrası, genelde alt karın bölgesine ağrı yapar, hiç ağrısız da olabilir :)
Fndert Ben de 20 haftalik hamileyim. Benim de kasilmalarim var. Bugün doktor kontrolüm vardi nts ye girdim sancim cikmadi. Ama icim hala rahat degil.
Hande3636 Deletedmom0026 geçmiş olsun canım şu an ben evde sürekli yatıyorum ve ilaç tedavisi uyguluyor 6 saatte günde 4 tane aldığım hap var. Gerçekten kasılmalarım çok azalı hatta yok denecek kadar kaç haftalıksın sen ilaç kullanıyor musun?
Deletedmom0026 Hande3636 31 e girecegim iste magnezyum verdi sadece 2 haftada birde ciger gelistirici vuracaklar 4 doz. Hastanede nidicart serum fitil hatta ve hatta damardan magnezyum uyguladilar ve suan birseu yapamiyorlar agir geldi hepsi cunku 🤔 Allahtan senin azalmis kasilmalarin insallah zamaninda kucagina alirsin canim