mermeral Arkadaşlar ben 22 hafta oldum hala daha hareket hissetmiyorum 🤨kafayı yemek üzereyim, neden böyle ? Pazartesi gittim doktora iyi dedi oysa.
Ecemsbaby mermeral bazen oluyor öyle canım tatlı ye sola uzan biraz karnını dürt bekle 😊 endişelenme hemen. Benim 25 haftalık bugün tekme atmadı akşama kadar ilk defa, naptım ettim uyandırdım şimdi durmuyor yerinde 😄
Aylamada mermeral stres yaptigin icinde hissetmiyor olabilirsin bende 20 . Haftamda tam bir gun hissetmedim kostüm doktora baktılar icerde dans ediyor ben de tık yok oluyor bazen
Dkktlbsra mermeral sırt üstü uzan öyle hissedebilirsin belki ben o şekilde yattığımda hissediyorum hareketlerini😊
Deletedmom2224 mermeral ilk gebeliğinizse 24.haftaya kadar hissetmemeniz normal karşılanır stres yapmayın 😊
mermeral Her şeyi yaptım arkadaşlar hiçbir şekilde tepki yok. İnanın çok stres yapıyorum. Doktora gitmek de istemiyorum sürekli ama psikolojim alt üst.
Deletedmom2224 mermeral stres yapmayın bebeğinize durduk yere zarar verirsiniz hissetmemeniz normal zaten anormal bir durum olsa doktorunuz söyler
Osgem2019 mermeral ya benimde bazen bir kesilior hareketleri noluo lan diyorum sonra birden pıt pıt hareket ediyor yarın için diyorum güneş geldimi göbeğime falan nerdeyse her zaman hareket ediyor deneyin haberiniz olsun
Hasanne Benimki seslere karşı hemen hareket ediyor bide ben konusuyorum sizde ara ara konusun supurge sesine de tepki veriyor hareket ediyor😋😋😇😇
Mebos mermeral bizde 21 haftalık olduk hala düzensiz bende yeri geldiğinde bende korkuyorum endişe duyuyorum ama sanırım birazda kilolu yapıya sahip olduğum için hissetmiyor olabilirim ama arada hissettirdiğinde için gidiyor 🙈
Fdle mermeral bebeğinin yapısı tembel olabilir tıpkı benim kızım gibi 28+4üm ama aşırı tembel bir kızım var günde 1 2 hareket o kadar