Kelebek36 ben 38. Haftada bıraktım iğneyi 40+1 de Doğum yaptım normal Doğum planlıyorduk kan sulandırıcı kullandığın için sezaryen Doğum yapma zorunluluğun yok . Suyum gelince normal Doğum denemek istedik doktorumuzla ortak karar alarak oğlum 4.200 kg idi çatım bu kiloya müsait değildi yinede denemek istedik 6 cm de kaldı açılma acil sezaryene alındım suyum bitince sezaryen de evet ilk 5 gün zorlandım ama sonra iyiki diyorsun . Kanamam fazla olmadı hatta sonrasında Demir bile kullanmadım Kabızlık probleminden dolayı normalde kan sulandırıcı kullanmaya bir süre daha devam edicektik Doğumdan sonra ama onada gerek olmadı . Felç konusuna gelirsek benim sezaryen Doğum yapan tüm arkadaşlarım belim ağrıyor diye yakınır ama benim belim bile ağrımadı çok şükür . Herşey güzel olucak bu şekilde düşünün Benim anestezi doktorum ise kan sulandırıcı kullanmanın extra hiçbir sıkıntı yaratmayacağını söylemişti 😊 hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim . Benim oğlum 10 ay 10 günlük oldu çok şükür . Darısı başına 💕