mercan2020 D Vitaminim olmasi gereken aralıkta ama doktor kullanmam gerektiğini söylüyor? Sizler kullanıyormusunuz
Deletedmom00180 mercan2020 başlarda bende ısrarla kullanmadım değerlerim güzel diye ama sonrasında her türlü kullanmak zorunda kalıyorsunuz şimdide ilaç kullandığım halde alt sınırı bir türlü geçemiyorum bazı konularda diretmemek gerekiyor🤷🏻♀️
Tlysfk mercan2020 ocean marka bi d-k vitamini verdi, devlet karşılamıyor ama neredeyse 3aydır kullanıyorum günde bir damla sadece yarısına bile gelemedim. Bgn kan verdim d vitaminim normal çıktı. Hamilelik öncesinde çalıştığım için d vitaminim hep düşüktü hep devit felan kullanıyordum. Doktorumun yazdığı d vitamininden memnunum❤️
Grisayfa mercan2020 d vitamini çok önemli lütfen kullanın bir çok kalıtsal hastalığın sebebi d vitamini eksikliği. değerleriniz normal olsa bile kullanın çünkü bebek sizden besleniyor ve bütün vitaminlerinizi alıyor
Deletedmom00180 Gokcenur değerleriniz düşük olduğu zaman zor oluyor benim açımdan en azından öyle gebeliğin vermiş olduğu yorgunluk halsizlik hissi ayrı birde değerler düşünce üstüne eklenmiş oluyor daha çok
Tgbh2810 @mercan2020 ben kullanıyorum canım hamileliğin başlarından beri doktorum bırakmamamı söyledi çünkü benim değerim çok düşük çıkmıştı. 36. Haftamdayım hala kullanıyorum 10 ar damla şeklinde. Bence doktorunuz kullanmanızı söylediyse dinleyin sonuçta bu vitamin ve önemli 😊
Yasebu Kullandığım ve 15 dakika her gün güneşe oturduğum halde yükselmiyor.emiyor resmen bebek.bence kullanın d vitamini çok önemli.ilerleyen haftalarda eksikliği kramplara, ağrılara bile sebep oluyor