Mtzkuzum Duygubelis benim hiç açılmam yok yalancı sancım bile yok. Evde herşeyi ben yapıyorum evi süpürmek haricinde ama nasip bakalım ne olacak Çarşambaya kadar vaktimiz var.
Duygubelis Mtzkuzum bende öyleydim nişanım bile gelmedi hastaneye giderken 5 cm olmuş o zaman bir damla kan gördüm mesela squat filan yap çok faydası var gerçekten merdiven in çık hem haraketli olmak gerçekten kolay doğuma sebep oluyor bizzat yaşadım
Zlyhkrt4 Duygubelis geçmiş olsun bebeğini sağ salim alırsınız inşaallah kucağınıza yuvanıza... merak ettiğin normal doğum dan çok korkuyorum ben vajina genişliyor ve sarkıyor diyor bazı arkadaşlar doğrumu?
Duygubelis Zlyhkrt4 illaki eskisi gibi olmuyor ama kötü de olmuyor bu benim ikinci normal doğumum buda toparlanacak inş zamanla
Duygubelis nilly sağol canım çok şükür ben iyiyim geldim ama yavrum kaldı orda yarın inş bilgi verecekler dua edin ne olur ki getireyim sağlığına kavuşsun
Sevim_13 Duygubelis bana öyle cesaret verdinki brnimde ilk doğumum felaket geçti şimdi 2.yi bekliyorum ama her gece aklıma geliyo uykularım kaçtı artık korkudan
Duygubelis Sevim_13 öyle birşey ki anlık bak iki gün oldu unuttum bile pozitif düşünmek çok önemli korkmayın gerçekten Allah öyle bir sabır öyle bir dayanma gücü veriyor ki anlatamam
Duygubelis gezentianne dış gebelik sonrası vurmuşlardı 3 ay sonra bu bebeğime hamile kaldım test yaptılar uyumaşlık sonuç negatif çıktı kanamam vs birşey im olmadığı için iğnede vurmadılar gerek yok dedi doktor
gezentianne Duygubelis Evet benm de negatif cıktı ama kendi doktorum negatif de olsa istiyorum dedi bu yüzden merak ettm teşekkürler
Duygubelis Ayseguuul97 korkmayın ben kimseyi aramadım her sancım gelince derin nefesler aldım bebeğimi hayal ettim o an zaten yanımda kimseyi isteyeceğimi sanmıyorum daha zor olurdu gibi geliyor doktorlarla filan konuştum derken hop doğumhanede buldum kendimi
Melegimmmm Duygubelis kızımdan önce iki düşük yaşadım ilkinde kürtaj oldum o zaman yaptılar ikincide kendi kendine düştü kızımda pozitif olunca hemen iğneyi yaptılar çok şükürki yaşamadık şimdi tekrar hamileyim ne yaşayacağız nasip artık
Duygubelis Melegimmmm bana da vurmadılar yarın gidicem Bi sorayım çnk biliyorlar kan uyuşmazlığı olduğunu mesala bundan önceki dış gebelik de iğne vurmuşlardı gerek mi görmediler acaba bende anlamdım
2bebisannesi Duygubelis benimde ilk doğumum aynı birebir oldu sizin gbi😓hamileyim ocakta doğum insallah 2.de sizn gbi olur 🙈🤗