Assoonn Merhaba kızlar insan ister istemez stresli dönemler geçiriyor bende en güzel dönemimde istemeden de olsa hem işimden hem yaşadığımız şehirden dolayı ve bide eşimin mesleğinin zorluğuyla stresli dönemlere girdim ve Pazartesi doğum yapıcam şöyle ki stres bebeği etkiliyor ona zarar vermiş olma fikrini atamıyorum aklımdan bi türlü oda sinirli agrasif olursa ne yaparım bilemiyorum
Kumsalinannesii Assoonn bende ilk kızımda zor günler geçirdim karnımda sakindi doğdu gene sakin akıllı bir çocuk bisey olmaz büyük ihtimal.. ikincisi çok hareketli bende onu merak ediyorum hiperaktif bi bebek olur mu die 🤔
Eime Bende okadar stresli günler geçirdim ki RABBİM onları korur inşAllah böle düşünerek dahada stres olmayın
Kardelenyigit 2 gün önce o kadar sinirlenip kriz geçirdim ki karnım taş gibi olmuştu 11+3üm acaba bir şey oldu mu fikri yiyip bitiriyor insanın elinde de olmuyor o kadar iyi anlıyorum seni,ilerisi nasıl olur diye düşünmeden de alı koyamıyorum kendimi
Assoonn Ben ne zaman gerilesem inanılmaz harekete geçiyor ve durmuyor etkiliyoruz kesinlikle ve bu durumu değiştirmemiz gerekiyor bizler sanırım ama elimizde de olmuyor bazen