Kumsalinannesii nazel123 daha gitmedim yarın yani pazar günü öğlen ancak giderim bilmiyorum ne diyecek. Benimde beyaz akıntım oluyor altta batma hissim var 36 hafta olduk yarın hatırlat konuyu dönerim sana 😉
nazel123 2prens_annesi benimde öyle baskı oluyor arada igne batar gibi birde akintim da beyaz el kremi gibi oluyor bazen öylemi?
2prens_annesi nazel123 baskı ve iğne batığı doğruda canım akıntı büyük ihtimal tüm gebelerde olduğu gibi kremsi ama bu şeffaf ve kokusuz aynı normal su gibi tabi her insan da aynı olmaz bende bu şekilde oldu ve doktorum kanala girdiğini söyledi
nazel123 2prens_annesi aynen arada da su gibi geliyor arada da normal beyaz akinti geliyor krem kivaminda
CansuDRY Demirleblebi 31+5 te benim de doğum kanalına girmiş. İkinci doğumum olacak. Doktorum erken doğum anlamına gelmez ama dikkat et dedi. Yorumları merak ediyorum.
CansuDRY novice_mom 31+5 teyim canım. Benim de kanala girmiş ama hiçbir baskı, ağrı hissetmiyorum. Nst de sancı da çıkmadı. Doktor iki hafta sonra tekrar gel, dedi.
2prens_annesi Sec2016 nazel123 kontrolün olduğu zaman sor doktoruna canım çünkü benim 2 cm açılman da vardı doktorum ondan dolayı o sıvının geldiğini söyledi
Sultan_ Bende 34+4 oldum yarın doktora gidicem benimde Rahime baskı yapıyor o yüzden mi acaba bide kasıklarımda artık ağrı en son 1 ay önce gitmiştim doktora çok merak ediyorum ne diyecek
CansuDRY Kumsalinannesii Benim girmiş ama hiç baskı hissetmiyorum.🤷🏻♀️ Ağrım, kasılmam falan da yok.
nazel123 2prens_annesi enim açılmaya v.s bakmadı daha yarın 40haftalik olacağız korkumdan kaciordum birdahakine baksaniz diye yarın kesin bakcak artik :)
Sec2016 2prens_annesi cuma günü kontrolüm vardı doktor 2cm açılman var demişti demek benimde ondan🤗☺️
2prens_annesi nazel123 merak etme canım çatı muayenesi hiç de acı veren bişey değil 2 parmakla aradaki açıklığı kontrol ediyo doktor zaten açılman varsa hissetmezsin bile😁