Nur___ 39+5, saat 1:40 da, kızım öykü dünyaya geldi,normal vajinal yolla, epizyom yok kendi sancımla 2.5 saatte geldi meleğim, ıkınmak çok önemli bu arada onu yaşayarak anladım, nişan su aynı anda geldi bu arada, herkese hayırlı doğumlar olsun 🌺 🙏
Baloglummmmm Nur___ gözün aydın canım🙏 Ne güzel bebeğin hiç çektirmemiş inşallah bizlerinde öyle doğumları olur bende elim yüreğimde doğum samcısı beklıyorum dua et lütfen ☺️🙏🙏
nazel123 Nur___ maşaallah ya darısı bize bende 39+5deyim dua et lütfen bizlerede canım nasıl oldu hikayeni en kısa zamanda bekliyorum 😍 🙏
Eesseess Nur___ bende 39+5 im nişan su dogum dan ne kadar once geldi nasıl, oldu yanı anlatır mısınız
Nur___ Zumraylc bi gece öncesi düzensiz sancılar vardı nst de gözükmeyen, o sabah kasık sancılarım başladı kontrole gittim doktor bi santim açılma var dedi yakındır dedi doktor doğum ama kötüyüm nasıl gönderdi suyun gelirse gel dedi, aksam saat 4 gibi sancılarımın arası düştü ve gittik yatış yapıldı akabinde su nişan geldi ve 15 kasımı 16 kasıma bağlayan gece doğum yaptım 🙏🌻
Nur___ Baloglummmmm ediyorum kuzum, Rabbım geride kalan doğum bekleyen herkese yardım etsin, 🌺 kolay doğumlar olsun 🙏🤗
Zumraylc Nur___ banada persembe gunu catı muayenesı ettı leke gelebılır dedı ılk gn leke geldı bıgun sumuksu kan glıyor bazen koyu kahverengı bılmyrm catıdan mı yoksa nişanmı ılk hamılelıgım korkuyrm 39 haftamdayım bebek pek oynamıyorda
Nur___ Zumraylc cuma günü açıklığa bakmıştı doktorum, açıklığa bakarken de sancım olduğu için onun tetiklediğini zannetmiyorum ama evde sancılarımı çekerken sıcak su ile belime masaj yaptım onun baya iyi geldiğin düşünüyorum
Zumraylc benım agrım yok bıraz bıgun adet agrım gıbı hafıf var muayene ederken cok acıttı ondan olabılır dıye gıtmyrm hastaneye 2 hafta olcak benımde 1 santım acıklıgım var
Nur___ Eesseess nişan da suda doğum öncesinde günler önce gelmedi, zaten aktiftim çok son güne kadar ev temizleyip cam sildim, plates topunda hareketler yapıyodum zıplama vs. 39+5 günü kontrolde 1 cm olan açıklık aksama kadar ilerledi ve 22:30 da 4cm olduğunda suyum geldi şarr diye ve nişan eşlik ediyordu, ondan sonrası doğumhane çatal 😉😃 günlerce nişan belirtisi bekledim yani ama herşey 15 kasım aksamına nasipmiş 🌺
Seyma1234 Nur___ bende sana bakıyodum naptı acaba diye gözün aydı çok sevindim😍 darısı bize inşallah😬
Nur___ Seyma1234 inşallah şekerim, 15 kasım 01:40 da doğum yaptım, Rabbım isteyen herkese nasip etsin 🙏🧿🌺 bi avazda kurtarsın inşallah 🙏
Seyma1234 Nur___ oy çok sevindim canım güle güle büyüt inşallah 😍 bizim 40+2 bakalım keyfi ne zaman olacak
Nur___ Seyma1234 sağlıkla al canım kucağına inşallah 🙏hastanedeyiz süt sağıyorum dua beklerim bebeğime, kanında enfeksiyon çıktı, bize ve şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun Rabbım 🤲
Seyma1234 Nur___ Allah şifasını versin inşallaj meleğin❤️ Sakın stres olma inşallah en kısa sürede toparlayıp cıkarsınız canım