Firdevssaim 15+3 haftalik hamileyim.Birbenmiyim boyle bilmiyorum.fazlasyla bas agrisi keyifsizlik yasiyorum.ne zaman gecicek bu haller😣
Arasinannesi Firdevssaim bende 20 haftalığım geçmedi henüz. Bel ve sırt ağrıları yanında halsizlik ile sürekli yatmak uyumak istiyorum 😔
Ceyduygu Firdevssaim Canım bugün biraz daha iyiyim ama hala devam ediyor iki gündür catlıyor başım aglıcam nerdeyse. Ama normalmis gebelikte oluyomus. Bende 15+6
elifelif Firdevssaim bnde de ayni durum var halsizlik kolumu kaldiracak gucum yok resmen bn 37+5 hsftakik gebeyim 😍😒😒
Firdevssaim Arasinannesi benimki bir cogu yalnizliktan oluyor biliyrm gurbetteym ailemden uzak zorlugu war umarim bugunlerde hayrlandan gecer hepimz icin
ressamanne_ EdaKnayenkartal yazın daha iyi oluruz şimdi hamile olmayanlarda da var havadan havadan 😂🤗
Firdevssaim Mucizem21 nisan ayini dört gozle beklyrm memlekte gidicem.😐 yinede diorm cok şükür her halimze Allahim beterinden korusun
Firdevssaim Snur94 aslinda zaman zaman oluyor bendede butun hamilelik boyunca yasamadim bende ama bakalim hayrlsndan atlatalim inşaallah