Se15ma Merhaba ben geçen hafta cuma kirlendim cumartesi akşamı bitti normalde 5 gün sürer adetim üstünden 1 hafta geçti göğüslerim ve belim ağrıyor benim gibi olanlar lütfen yardım edin
_tugce Se15ma ben yaşamıştım canım 26 şubatta hamile kalmışım 27 şubatta adet gördüm adet döngüm 3 haftada 1 benim bir sonraki adetim geciktiğinde öğrenmiştim
Se15ma _tugce normal adetinizi mi gördünüz farklılık varmıydı? Benim çok belim ağrıyor kafamı o kurcalıyor herkes olabilir diyor ama ben ihtimal vermediğimden test bile yapmadım
BeybininAnasi Canım üstüne görmede bir farklılık oluyor diye biliyorum. Benim anneannem anneme hamileyken 9 ay boyunca adet olmuş, ama az az
Se15ma BeybininAnasi benimde kafamı kurcalayan İlk gün az az sökülmeye çalıştım ertesi günü akşamı kahve rengine döndü ve bitti acayip belim ağrıyor iki gündür göğüslerimde acımaya başladı tekrardan adet olacakmış gibi
BeybininAnasi Se15ma ben senin yerinde olsam bir test yapardım. Umutlandırmak istemem ama aklında kalmasın
Se15ma BeybininAnasi haklısın canım idrar testi pek güvenilir olmaz diye düşünüyorum en iyisi bi kan yaptırmak