Sevdakyr Guldogan bir mühendisin araştırması sonucu içerisinde doğal olmayan hiçbirşey olmadığı için tercih ettim ben. Tavsiye ederim çok güzel kokuyor 😊
Hamileanneler_25 Guldogan diğerleri aşırı koku bırakıyor kıyafette bebeği etkiler rahatsız eder diye düşünüyorum bana bile nasıl kokuyor güzel koku hos ama ağır işte. En iyisi granül
ozgeustun Guldogan ınstagram mühendisinoğlu sayfasına bakıp zararlı kimyasal madde içermeyen listeden bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Yıldızlı ürünler hikayesine bakınız
Yasebu Yasebu yok yok vardır mutlaka diğer sitelere göre ben fiyat olarak uygun orayı bulunca aldım.bitkisel güzel bir ürün.instagramdaki mühendisoğlunun sayfasında da zaten yıldızlar listesinde
Guldogan BesteS herkes bi marka diyince kararsız kalmak normal 🤭 bebeğin cildine göre de değişebilir bu deterjan ürünleri
Tbsdlmr Uni baby çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum cok memnun kaldım bütün ev Bebek kokuyor 👼
bebiiimamm Guldogan Sirf granül sabun tavsiye ederim benim ki baby&me mühendisin oğlu tavsiye ediyordu
Silasahin-1207 Ben uni baby aldım hem civilde indirimdeydi hemde daha katkısız 1500ml civilde 25 tlydi bi bak istersen
Alagul Bende incia doğal çamaşır sabunu aldım sıvı zaten. Daha kullanmadım. Hepsiburada. Comdan. Granül sabun kullanınca ekstra durulama gerektiğini söylediler.Bende çok araştırdım içinde kimyasal ve yumuşatıcı , parfüm yok.insallah memnun kalırım.