Ebruli_11 Hzr_7714 gerçekten mi benimde aynı bende yatıyorum devamlı dun girdim detayliya bana da öyle soylediler o erken doguma mi sebep oluyormus doktor bana oyle demedi sormadim daha doğrusu 😲
kamileguveloztrk gtitiz23 yani geçerli olur her yerde olmasada lc Waikiki koton gibi mağazalarda kesin geçerli oluyor zaten ordan kıyafet alabilirsin ben çoğu kıyafetini lc Waikiki den aldım %100 pamuk ve hep memnunlar ordan bebeklerini giydirenler ❤️
Karamelek- gtitiz23 35 haftada başladım şuan 36+2yiz ufak tefek eksiklerimiz kaldı. Zaten çok abartı şekilde almaya gerek yok temel eşyaları aldım sadece 😊
lazkizi61_ gtitiz23 21. haftamdan sonra almaya başladım ben hem cinsiyet kesinleşti simdi herşeyi tam dogumumada 1 ay kaldı bekliyoruz 🤗
Mervezumra gtitiz23 ben ilk kizimda 15.haftada cinsiyeti ogrneir ogrenmez baslamistim simdi 2.hamileligim oda kiz dayanamayip alıyorum
Ebruli_11 Hzr_7714 bende bilmiyorum ama rahim kısalığı var dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah bebeğime birsey olmaz 😔
Hzr_7714 Ebruli_11 Olmaz insaallah korkmayin raporda yaziyodur bakin bi benim 25 mm sınırda yani tabi ona ragmen yatamiyorum oyle surekli yemek yapicam simdide mecburen
Ebruli_11 Hzr_7714 rapor doktorda elime bisey vermedi ama pazartesi söyle dedi doktoruna devlet hastanesi olunca böyle
Raniniii gtitiz23 uygun ucuz bulursan alabilirsin sakıncası yok biz 20de yapmistik ama kış çıkışı indirim vardi o zamanda 3 5 parca almistik mesela sana bagli yani