Merve_278 sağlık ocağında kan değerlerine baktırıp bide devlet hastanesinde baktırıp değerleri farklı çıkan var mı? ben tetanoz aşısı için gittim sağlık ocağına hemde kan ver bakalım değerlerin ne alemde dedi hemşire. kan verdim sonuçlarda şeker yüksek çıktı tiroid yüksek çıktı. aman aman bi yükseklik değil yani üst sınıra yakın diyeyim. daha önce sağlık ocağında yine verdim yine yüksek çıkmıştı. kendi doğum doktorum hastanede ver onun değerlerine bakalım dedi ve normal çıkmıştı. şimdi yine böyle yüksek çıkınca hastanede verdim ve gayet normal çıktı. şöyle ki; tiroid sağlık ocağında 3.49 ama hastanede 1.76 çıktı.
AynurOncul Merve_278 Dün bu tarz bi ikilemi bende yaşadım.. Sağlık ocağında ve devlet hastanesinde kan verdim. Sağlık ocağı kan değerlerimin düşük olduğunu söylerken devlet hastanesinde ki doktorum kan değerlerimin iyi olduğunu söyledi 🙄
Tusubasa Merve_278 sağlik ocaklarindaki kanlar bekleyip gittiği için bu tarz sorunlar olduğunu söyledi doktorum. Aşi için gittiğimde bende verdim ama ayni gün hastanedede verdim. Yani sağlik ocağinin degerlerine güvenmemek lazim yaniltiyor:)
ZZeynep3 Merve_278 sağlık ocağında tiroid değerlerime baktırdım. Sonuçları devlet hastanesinde ki doktora gösterdim. Bir daha ki tahlili burda yapalım sağlık ocağında yüksek çıkıyor dedi
Merve_278 AynurOncul yani kan verirken bile hangisi doğru onu çözemiyoruz. aradaki fark bayağı fazla hemde. Allaha şükür ömrü hayatımda hiç bi hastalık geçirip tedavi görmedim değerlerim hep normaldir ama böyle olunca üstüne bide hamile olunca nereye inanıcaz diye düşünmüyor değilim.
Merve_278 Tusubasa hastaneye gittiğimde doktora söyledim sağlık ocağında böyle çıktı ama hastanede normal çıkıyo diye. sağlık ocağının değerlerini dikkate almıyoruz dedi.
Daphne Tusubasa Sağlık Ocağı'nda bekletilmiyor, bekletilmemeli kanlar. Benim gittiğim sağlık ocağı sadece 1 saat kan alıyor sabah, sonra hemen almaya geliyorlar kanları ve devlet hastanesi sisteminden hemen sonuç öğrenilebiliyor.
BeybininAnasi Dün de böyle bir konu konuşulmuştu burada. Ama o kadar para vermek istemiyorum özelde kan tahlillerine bu yüzden sağlık ocağında yaptırıyorum :( İstanbul’da yaşadığım için devlet hastanesi de zor benim için. Öööf 🥺🥺🥺
Tusubasa Daphne nerede yaşadiğinizi bilmiyorum ama burda sabah 8 den 11 e kadar kan aliyorlar. 11. 30 dada gelip aliyorlar. Normalde bekletilmemesi lazim tabiki
Bestte9989 Benim sağlık ocağında troit yüksek çıktı devlette normal çıktı güvenmiyorum sağlık ocağına açıkçası
Semooshh Benimde öyle oldu yüksek çıkan değer devlette normal çıktı. Aile hekimim demişti ama yanlış olabiliyor burda hastanede tekrar verirsin, kan diye. Sadece hamileliği öğrendiğim zaman Kan testi yapmıştım sağlık ocağında diğerlerini hep devlette yaptım.