Alperenbtl Ben gidiyordum ona çok iyi bi doktor ama sezaryenci diye duydum doktorumu değiştim şimdi Zehra kuzuya gidiyorum
Mervemm Alperenbtl zehra kuzuda paracı bbende ona gidyirm kendini cok begenmis ben sormadan cevap vermiyor.
Sedanur26 Alperenbtl bende Zehra kuzuya gidiyorum zercan kalıya gidiyordum 2 aydır Zehra hanıma gidiyorum memnunum
Mervemm Sedanur26 zehrayi bende düşünüyorm ama nasıl bi doktor nasil bi hastanr bu arada araştırmada doğum yapan varmi aceba ben yaptım ama riskli gebelikti diye cok ilgililerdi çünkü bebbegin 23 haftalikti.
Sedanur26 Mervemm valla çok ilgili bi doktor ben Malatya’ya yeni taşındım ilk gebeliğim araştırma hastanesini nasıl bilmiyorum o yüzden 😊
Mervemm Sedanur26 ay valla bende gitmek Istiyom hatta hastane kuzenim arkadasinin bize baya yardımcı olurlar indirim flan yaparlar. Ama iste zehrada yengem doğum yaptı sırf aksam beklemesin diye hemen sezeryan aldi gitti eve . Ablamda diyo ben cok memnundum
Sedanur26 Mervemm valla onu bilmiyorum canım doğrudur ben normal istiyorum bi sorun olmazsa bakalım neler olacak 🤣
Mervemm Sedanur26 dimi ya hemen pat diye bakip tamam diyor devlet baba gibu resmen varya oraya vercegim para cebimde kalır. Devkette bakar o sekil
Mervemm Sedanur26 buda normaldi iste zehros sezeryan yaptı bende normal istiyorm cok hareketli biriyim her an dikislerim patlatirim diye 🤣🤣🤣