Taylan1 Doğum yapacak olan anneler kaç haftalık oldunuz ? ( 23+4 ) karar verdiniz mi bebeklerinizin İsmine. (Bizim erkek Taylan bulut) olacak🐣
Bebiskomm Taylan1 ismi gorunce yazim dedim cok guzel isimmis ama kucuk cocuklar bazen acımasz olabiliyor taylan diye arkadasmz vardı arkadslarımz yaylan yaylan dye dalga gecerlerdi🤦♀️👻😂cocukluk
Kayraruzgar Bebiskomm benim ilk adımda füsun banada sifon derdi bazıları 😂 söylemesi zor napsın garibim ilkokul arkadaşlarım
Taylan1 Bebiskomm işte biz bu ihtimalide düşündük hitap şekli Taylan değil bulut olsun diye bulut Taylan diye düşündük ☺️
ezoterik 22.hafta icindeyim kizimiz olacak Bilge düşünüyoruz aslinda ben duru ve arya yi da cok seviyorum ama esim o isimlere pek ısınamadi bakalm nolcak🙈
Bebiskomm Kayraruzgar hahahaha sizinde cok guzelmis anınız benim ismim sıla banada sıla mıla mıla sıla mıla derlerdi salı derlerdi 😂ck fena bu cocuklar
Taylan1 Baloglum93 Oktay mı 😍 eşimin ismi benimde 😀 koyun koyun çok beğendim oktaylar çok zeki oluyo 😀
Kayraruzgar Bebiskomm o yüzden çokta takmamak lazım ben umursamazdm hiç 😂hatta bende dalga geçerdim kendi kendime her isme takılabiliyo böyle lakaplar