Lamelif 27+3 haftalığız dün bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım minnak minnak şeyler ütülemek ne kadar zormuş ve ne kadar çok şey almışım ütülerken fark ettim sade beyazlar tam bir makine oldu daha 3 makinem var renklerine göre ayırdım tavsiyem erkenden yıkayıp ütülemek son aylarda çok zor olurmuş iyiki şimdi başladım😊
NaimeYilmaz Lamelif ayyy 🙈 ben daha bişey almadım siz 27de yıkamaya baslamıssınız aşırı panık oldum suan 😊
Nurerdgn Lamelif bende 26 haftalik hamileyim daha hic bisey almadik 28-30 haftalik olsun oyle alirim diye dusunuyodum simdi siz boyle soyleyince bende bi panik oldum kolay gelsin bu arada insaallah hayirlisiyla saglikli sihhatli bi sekilde giydirmek kullanmak nasip olur bebisine canim cok guzel ugraslar bunlar Allahim her isteyene tattirsin...
Aysealty Lamelif su an bende aynısını yapıyordum😅beyazları serdim şimdi minnacık hepsi daha ütülencek 🙈Allah sag salim doğup kirletmelerini nasip etsin inş cnm☺
Lamelif NaimeYilmaz şuanlık bir problemimiz yok ama 30. Haftadan sonra erken doğum riski falan olur Allah korusun yapamam diye yapıyorum. Alışveriş bir günlük iş bence sende bebeğinin cicilerini hazırlamaya başla annesi😊
Lamelif NaimeYilmaz ben 14. Hafta da almaya başladım 24. Hafta da bitirdim alma işini 🙈4 yıl bekleyince hamile kalmayı böyle oluyor☺
EbruHafsa Lamelif ay ne sevindim simdi ins sag saglim kucaginiza alirsiniz... bende 1 yil bekledim ama 10 yil gibi geldi 🙂
Lamelif Deniz2961 ilk aldıklarım beyaz ve krem renkliydi 18. Hafta cinsiyet kesinleşti mavileri almaya başladım 😊
Nero Renk renk ayırmasak bi problem olurmu acaba ? Zaten en kısa proğrama atacağm maksat mikrobu kırılsın tozu gitsin
saAyenurSarkaya Nero bişey olmuyor ben de çoğunu bir attım iki makinelim çamaşır çıkıyor diye beyaz olanları ayırmıştım ama bir arsanda bişey olmaz hepsi birbirine yakın tonlarda zaten
Rabia42 Nero cnm ama bazı kıyafetler bir olmuyo renk veriyo insanı sinir ediyo beyazlarla bı yıkama yeter annesi sonra sana kızar bak bebisin 🤣😍
Lamelif Nero ben sadece beyaz olanları bir makine,sadece mavi olanları bir makine , yün ürünleri bir makine , çok renklileri bir makine yaptım. Bence sende ayır yoksa bir tane şey renk verir hepsi mahvolur
saAyenurSarkaya Ben de geçen hafta ütüledim 34.haftamda yani kesinlikle sona bırakmayın yardım edecek kimseniz yoksa ufak ufak ütülemek çok zevkli ama acayip yorucu ve zor bu dönemlerde 😊😊
Ebecik Ay kızlar ben de 30.artı 1 oldum ama çok eksiğim var bir kalkipta alış verişe gidemiyorum .gaz verinde gideyim 🤗
Alperbaby 36 +3 te yıkadım 😂 asılı duruyor utusunu yapıcam. Ben hiç yorulmadim asarken yıkarken . Arada belim filan ağrıdı ama yinede tebessüm ederek astım . En zevkli hali de içimde kıpır kıpır ederken çamaşırlarını astığım ân oldu. 💖💖 bide eşim eve gelince çamaşır telinin olduğu odaya gönderdim oturdu agladi filan nasıl mutlu oldu tek tek kokladı. 😗😋 boy boy fotoğraf çekip ablasına filan attı Kıyamam 😍 yani çok güzel bi duygu kızlar ağrı filan kalmıyor panik yapmayın 😙 Allaha Şükür bu duyguları bize yaşattı 💝💐