Ysmn_61 Ilknur_degrrli1 bende bebeğimin hareketlerini tam hissetmiyorum 22 haftalığım bi kere adam akıllı tekme attı o ama kıpırdamalarını falan hissediyorum sabah hissetmesem akşam hissediyorum zaten benim kız rahatına çok düşkün olacak karnımda elleri başının arkasında yatıyodu öyle 😂😂😂😂
Gzmozcetin Ilknur_degrrli1 bende 19 haftalığım 2 gündür benim bebeğiminde hareketlerin de azaldı inanki o kadar stresli bi durum psikolojim bozuluyo çok tedirginim böyle olması normal mi acaba? Tecrübeli anneler lütfen yardım edin !
Kbrbydkk Ilknur_degrrli1 benim doktorum da 20haftadan sonra düzenli hissedersin şimdi her gün hissetmezden korkma demişti o zaman 18–19 haftalık falandım.Gzmozcetin
Ilknur_degrrli1 Gzmozcetin herkes normal diyor aslında mantıken de normal ama işte annelik duygusu bise olucak korkusu sürekli hissetmek için sabahtan beri elim karnimda
Merwe77 Benimde 19+3 şuan hala net bı kareket yok ara ara küçük donuşlar bende sabırla bekliyorum kendimi korkutmamaya çalışıyorum 🤰😊
Mebos Ilknur_degrrli1 bende o zamanlardan beri hareketlerini hissediyorum gün oluyor etmiyor gün oluyor durmuyor şuan 21 haftaya girdik bu saatten sonra tam anlamıyla hissederim diye düşünüyorum inşallah korkma yani