Heisenberg Rukiye Arama butonundan ya da benim açtığım konulardan Paddlers bebek bezi hakkında olanı okuyabilirsiniz ayrıntılı şekilde anlattım. Çok uygun ve kaliteli🙏🏻
hilobero Paddlers diye de bir bez var kullananlar aşırı memnunmuş deneme paketide satılıyor kullanabilirsin 🤗
hilobero Rukiye Canım trendyol da var bide kendi sayfalarıda var bi çok kişi gördüm memnun olan tabi her bebeğin popişi farklı tepki veriyor ama doğurduğumda deneme paketinden alıp denicem 🤗
ZmrtDilaa lisansli_Mom49 Cnm Sonuçta O beze ne olacağı belli yorumlara baktım iki arkadaşta kullanıyordu aldım ıslak mendil ve o göstergeliii yapınca bebeğin altını açmana gerek yokmuş renk değiştiriyormuş bez gösterge varmış
Misskokulumm lisansli_Mom49 valla baby me aldığıma pişman oldum ben şahsen pişik falan yapmadı bizde ama sızdırma yapıyor normalde diğer bezleri kullananlar sabaha kadar açmıyorlarmış bizim bezimiz 5 saat kalsın hemen yarıya kadar çişi çıkarıyor molfix veya sleepye geçicem ben
lisansli_Mom49 Misskokulumm yenidoğan iki paket aldım zaten daha almm minies iyi diyorlar onu alıp deneriz
defne55 Rukiye aynen bende 4 gün önce doğum yapmıştım paddlers almıştım hiç memnun kalmadım yarın çıkıp sleepy alcam
Esmeler Minies cidden iyiymiş ama fiyat olarak slepyden çok farklı değil sanırım. Ayrıcam minies 2 numaradan başlıyor direkt. Yenidoğanını ben bulamadım