Yenianne65 Hale5555 canım kan testi yap benim de bir hafta geçmişti evde test yaptım negatif çıktı kan tahlilinde hamile olduğum ortaya çıktı
_Honeybee_ Hale5555 bende şuan o durumdayım😏 kan testim 1.8 çıktı negatif yani ama adetim 8 gün gecikti hala tık yok
Hale5555 _Honeybee_ canım benim aynıyız. Çok kötü bir durum gebelik belirtilerim de var ama negatif herşey senin de mi öyle
_Honeybee_ Hale5555 aynen öyleyim bende düşünüp heveslenmekte istemiyorum ama adet olmayınca insan ister istemez umutlanıyor
Hale5555 _Honeybee_ ben takip ettim geç yumurtladım adete 1 hafta kala . Senin hiç böyle oluyor muydu benim ilk defa gecikti
_Honeybee_ Hale5555 benimde ilk defa böyle oldu. Birde bugünlerde çok akıntım var benim seninde var mı?
Elif_kocaturk Hale5555 benimde geçen ay ilk defa gecikti korunmayıda o ay bırakmıştık 10.günü kan verdim negatif. 12.günü adet oldum bu ayda gecikti bu 2.günü 🙄 psikolojikte olabilir 🙄
Hale5555 Elif_kocaturk bencede psikoloji etkiliyor bizi. İnşallah hayırlısıyla biziimde gönlümüze göre olur 🙏🏼
Elif_kocaturk Hale5555 Inşallah canım benim dilerim tez vakitte inşallah nasip etsin Rabbim 😊 üzme kendini herşeyin vakti var
tugcebyl Hale5555 benim de cok düzenli olmasına rağmen bir kere sekiz gün gecikmisti hamileyim sanmıştım ama doktora gittiğim gün regl olmustum, olsa cıkardı mutlaka 🙏