Bsranurrr Kızlar son 8 gün kaldı programa göre 38+6 günlüğüm kız bebegim sabırsızlanıyorum artık buraya bebde dogum yaptım hala inanamıyorum demek istiyorum🤲🙏🙏
Sec2016 Bsranurrr son 9 gün fakat pazartesi suni ile dogacak bebeğim kısmetse ya da o zamana kadar gelmezse😀🤗
Bsranurrr ilkanneligim üzülme canım ınan o gunler cok cabuk gecıyor son gunler hıc gecmıyır sankı 8 gune geleceğimi hıc bilmez dım ama zaman akıyor son gunler daha cok sabırsızlanıyor insan
Bsranurrr Esmeray aynıyız demekkı canım ıns hayırlısı ile gelsin ler haber ver olurmu bızede aynı günmüşüz seninle kızmı peki erkek mı
Bsranurrr Tazehamis canım agrım cok olıyor da duzensız ıkı sat te bir bir satte bir yada 4 5 satte degısıyor agrı cıkıyor nst de ama duzenı yok girince dogum baslar dedi doktor zaten
Kbrashnn Derya3535 benimde son 26 yı gösteriyor ama bakalım 40 haftayı bekleyecek mi 🤷♀️ Bende artık uyuyamıyorum hep bi belirti bekliyorum 😀
Bsranurrr Gmz_ismt inş ilerleyen zamanlarda olur xanım bende bekliyorum ama benım sancım var da duzensız