Sukranfidan21 Hilahila normal Doğumu ben de başarmak isterdim maalesef ikinci sezaryeni bekliyorum 34+3 haftalığız
Kadriyeakarsu Baloglummmmm normal istiyorum bi sıkıntı olmazsa inşallah öyle olur ama ne çatı muayenesi yapıldı ne başka bişey sanci falan da yok beyimizin keyfini bekliyoruz 😊
DYgMrt Hilahila Amin Allah’ım banada bütün hamişlere senin gibi kolay hayırlı doğumlar nasip etsin Allah’ım analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸
DYgMrt Hilahila Amin Allah’ım banada bütün hamişlere senin gibi kolay hayırlı doğumlar nasip etsin Allah’ım analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸
Ays_homee Hilahila böyle güzl anlatımlar insanlrı gercekten etkılıyo bnce tşk ederz 💐 bebkle huzurlu yaşamlarınız olsn ☺️
Minikumudum_ Hilahila maşallah çok güzel bir doğum yapmışsınız allahım size bağışlasın ben de şuanda 11 hafta 3 günlük hamileyim bende sabırsızlıkla o günü bekliyorum bir yandan da korkuyorum ilk hamileliğim😊
SibelGozen Hilahila bende 26+5teyim normal istiyorum aslında ama psikolojinizi nasıl hazırladınız ne zamandan sonra bol yürüyüş yaptınız okuduğum kadarıyla hiç panik olmamışsınız be bilinçli hareket etmişsiniz bu sürece nasıl hazırlandınız
silaninannesi Hilahila allah bağışlasın normal doğum anında sancı dışındaki ağrılar acılar nasıl olıyor Biraz tarif eder misiniz ?
Srn18 Hilahila maşallah :) çatı muayenesi nasıl oluyor ki bir alet mi sokuyorlar içeri ? Birde nefes egzersizi nasıl oluyor
Baloglummmmm Duuyguum ayy yavrum benim inşallah sıkıntısız saglıkla kucagına alırsın ya 🙏 baya bi yürüyorum gün içinde ama squat falan cok zorluyor bacaklarımı yapamadım 😕 meryem ana otu bulmaya çalıştım tüm gün ama bulamadım ya
Baloglummmmm Emelyrgnc yeni mi sipraiş verdin canım bende baktım da içime sinmedi ama bende alayım gitsin napalım
Zeyzey90 Hilahila Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün🙏🏻💖 beklerken sancı gelince ıkınmak iyi miymiş? ben çatala çıkmadan ıkınmamak gerek diye duymuştum da
Emelyrgnc Baloglummmmm aynen ıkı gun once verdim bende guvenemedım aslında hanı gercekmıdır fılan dıye alan arkadaslarım var da aynı dıyorlar ☺️