Minigim_ Biz artık 20 haftalık olduk yolu yarıladık 😊. Sizler ne durumdasınız değişmezse ikinci prensesimi bekliyorum 💕💕
Sermec Minigim_ 20+4 haftalık olduk ikinci gebeliğim ilki düşük oldu maalesef arada bel agrısı mide agrısı dısında iyiyiz oglumuz olacak Allah nasıp ederse 🙏 🙂
Dilarahayal Minigim_ 20+4 benimde prensesim olucak inşallah arada haraketlerini hissediyorum şuanlık herşey yolunda p.tesi de tetanoz aşısı olacağım 😒💉
Minigim_ Sermec allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde sabah kalkınca bel ağrısıyla uyanıyorum yemek fazla yediğim zamanda mide ağrısı oluyor dikkat etmeye çalışıyorum artık
Minigim_ Dilarahayal bende baya hissediyorum çarşamba günü oldum tetanoz aşısı şimdi detaylıyı bekliyorum
Dilarahayal Minigim_ geçmiş olsun nasıl agrı varmı 😐 kan vermekten sürekli serum yemekten bezdim ya 😞 22 haftanın ortalarında çagırdı bnide dr detaylıya kaç gr bebişin ben dün gittim 360 gr dı
Minigim_ Dilarahayal kasık ağrılarım geçti artık 17+2 de 210 gr dı 22+2 de detaylıya gircem nasipse. 17de beri gitmedim
Minikmucizeee 19+5paZartesi detaylıya grcez cinsiyet gostermiyo delircem artik haftaya asi vurulcaz bizde şükür bi sikintimiz yok