GCBebisi Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim . Siddetli kusmalarım başladı. Ve en son bogazımdan kan geldi . Acıyo ve yanma hissi var😞 bu durumu yaşayan var mı.Bir önerisi olan varsa yardımcı olur musunuz?
Misskokulumm GCBebisi ben de hamileliğimde çokça yaşadım öğurmekten tahriş oluyo ve yanıyordu yutkunamiyodum resmen ayy hatırlamak dahi istemiyorm 9 ay çektim bulantiyi doğurdum sonra kurtuldum🤮😣🤪🤪
ilkanneligim Benim kusmalarım 6 haftalıkken başladı yatağımdan çıkmadım kova yanımda su içsem kusardım doktor kontrolume sürüne sürüne gittim bana prilam dr yazdı verdi onu gece 2 tane alıyorum gün boyu 1 aydır yemediğim yemeği yedim 7 kilo vermiştim boğzmdn kanlar gelıodu çok kusmaktan bence daha kötü olmadan kilo vermeden doktoruna danış bu ilaç emin ol çok yardım edecek hala kullanıyorum 14 haftalık olduk ilacı kesmeye korkuyorm☹️
gurcem Canım doktorum mıde ılacı verdı gunde uc olcek gavıscon surup gece yatarken nexıum hap .Ben buram buram kan kusuyordum ve nasıl agrım oluyordu
Zeyk Mide asidi yukarı çıktığı için boğazını yakıyor ve tahrişten kanama oluyor. Birşey takılmış hisside olur bogazinda. Asidi dengelemek için kustuktan yarım saat sonra muz yiyin kanamalariniz duracak, boğaz acınız da geçecektir.