Bsecill Gamzekacanlar ekstradan ne verecekler ki zaten bize bir sürü para isteyecekler neymiş oda süslediler güzel sürahiniz vardır çeyizden felan ona şerbet yapıcam kahve yanı bardaklar var ya onunla ikram ederim diye düşündüm gondolum var nişandan onada çikolataları doldurcam 😂 bence çokda güzel olur kapıyada asarız süsümüzü tülümüzü tamam daha ne olsun
Gamzekacanlar Bsecill ya şimdi ben özel de doğum yapıcam ama masaları felan yoktur büyük ihtimalle öyle şeylere izin veriyorlar mı acaba
Bsecill Gamzekacanlar bende özelde yapıcam ben bir sonraki kontrolümde odamı görmek istiycem bi ara girdim serum için ama me vardı hatırlamıyorum sizde görmek istiyorum kalacağım odayı diyin bence hemşireyede söylicem ben burda misafirime şerbet ve çikolata vericem sıkıntı olmasın felan diye sanmıyorum karışacaklarını kapı süsünüde asmak hakkımız bence 😊
Bsecill Gamzekacanlar sizle aynı kafadayız biz galiba benzer şeylerle uğraşıyoruz 😊😍 kendim yapabileceğiö şeylere fazla para vermek beni sinirlendiriyor o yüzden uğraşıyorum böyle saçma şeylerle
Gamzekacanlar Bsecill ya öyle kınamda bile hediyeliklerimi kendim yaptım ve harika oldular ugraş istiyo tabi ama zaman da geçmiyo herşeyi hemen hallettim de ben 😂😅😅😅
BusraEmreYigit İnstagramda bebekçikolatasi yazınca çıkan çikolata dükkanı diye bir sayfa var yeri İstanbul Üsküdar’da ama ücretsiz kargo ile gönderiyorlar buradan sipariş verdim ben. Nişan çikolatamı da buradan yaptırmıştım gayet memnun kalmıştım.
Oguzaysel Gamzekacanlar gerçekten öyle çok zormuş 🙈 hastaneye mümkünse çok az kişi gelsin istiyorum ben zaten orda acı çekicem milleti eglendiremem valla 😊🙈 eve gelsinler iki işin ucundan tutsunlar süs müs yok onlara 9 ay uğraşmışım birazda onlar uğraşsın benle 😄😄😄
Evrem1 Gamzekacanlar benim tuttugum organizasyon yapacak cikolatayi ama biz fazla olsun eve gelene de vermek adına haciseriften de alacagiz. 36dan sonra alinabilir bence. Havalar da elverisli dayanmasi icin.
elf30 Ben bu konuda baya bir abartıya kactıgımızı düşünüyorum.Geç oldu ama🤣kapı süsü,lavanta kesesi,ayna,kolonya şişeleri,badem sşerkerli küçük kutular,küvez ve yatak fiyonku,tütüsü,çikolatası,kurabiyesi ve cupcakeleri.Masraf masraf😂😂😂
Kvsrkn elf30 bencede kapı süsü ikramlık çikolata yanında drajesi olabilir belki birde uygun hediyelikler var tanesi 1-2 tl olan onlardan olabilir artık çoğu hastane şerbet veriyor en azından doğum yaptığım hastane veriyordu yine verecekler onun dışındaki herşey gereksiz gelenler bir zahmet anneyi düşünerek yiyecek getirsin meyve suyu getirsin getirdiklerini yesinler 🙈😂
Kvsrkn Kbrkrt ben iki yeğenimde yaptırmıştım çok taze ve tatları güzel istediğimin ertesi günü geldi benim doğumum acil sezeryan olunca hastaneye yattığım gün ablam sipariş verdi ve aynı gün kargoladılar ertesi gün elimizdeydi isim için karar veremediğimiz için öncesinde yaptırmamıştım inşallah 10 hafta sonra doğumum var ve 1 hafta öncesinden siparişini yine hacışeriften vericem
Melisayenerli Gamzekacanlar canım kendim kilosu 35 den çikolata var kare istedigim renkde tadıda çok güzel gümüş renk ondan alırım 1 kilo 15 tlden de etiket yaptrdım n11 den hoşgeldin muhammed talha diye etiketi cikolataya yapıştırcam onuda aynalı gümüş tepsime dizcem oldu bitti 😂😅 daha makul fiyata gelıyor
Melisayenerli Sevda41 ayy kız aynısını bende yaptım kendi etiketimi n11 den yaptrdım 15 tlye 100 tane etiket gonderdiler yapışkanlı kargoda bedavaydı çok guzel geldı cikolatayıda kare kendim alıcam son 1 ayım kaldı bu hafta alıp yapıştrcam artk 😊♥️♥️
Melisayenerli Kbrkrt n11 de var 15 tl kargo bedava ve 100 tane etiket gonderıyolar ben 50 tanesinin yazısı mevludumuZe hoşgeldınız olsun dıye yazdım site hemen kabul etti 2 sayfa dolusu etiket geldı çokda tatlıydı 4 günde elime ulaştı 😊
Mutlulu Gamzekacanlar https://www.instagram.com/p/B4y7yumAjSz/?igshid=ap5yrq9wtnre canım ben burdan yaptırdım tavsiye ederim