Busramanisalioglu Önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Pilates ve hurma ile açılmayı destekliyorum, daha farklı önerisi olanlar ?
Hawa4087 Busramanisalioglu öncelikle iyi geceler canım vileda veya mop kullanmadan eski usul yerleri sil çömelerek yaptığın bu işlem zor olsada çok faydalı bir kere silip geçme sildigin yerleri 2 3 kez tekrarlayarak yap acilmani kolaylaştıriyor bebek aşağıya baskı yaptığı için
Lemanseyma Busramanisalioglu 39 uncu haftama giricem ne açılma ne sancı hiç bişey yok stres yapmaktan yoruldum artık kızlar 🤢🤦🏻♀️
Ebruuu1906 Adaçayı içebilirsin gebelik okulumdada ilişkidemişti ebe afedersin eşin boşaldığındada yumuşuyormuş rahim ve açılma r ahat oluyomuş dene derim
Serap46 Gerçek sancılar geldiği zaman işe yarıyormuş bu squatlar merdiven çıkmalar perine masajları vs. Ha açılacağı varsa açılıyor o ayrı ama bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen 🙁 sıfır sancı sıfır açılmam ☹️☹️
Busramanisalioglu Kubradem onu hastaneye yatışım olduğunda yapmak istiyorum. O baya kesin çözüm olduğundan korkuyorum birazcık. Çünkü çevremde onunla doğum yapan çok insan var. Onun mucizesine şahit oldum.
Kubradem Busramanisalioglu mesela ben şey yapardım 😂 evi güzelce süpürür siler yemek yapar dolaba yemek atar beşiği her şeyi ayarlayıp koyardım otu ondan sonra sancılarımı da evde biraz çekip hastaneye giderdim 😅
kevserrorc Busramanisalioglu -günde 5 tane defne tohumunu havanda ezip bol su ile ic-keten tohumunu yogurta karistirip yiyebilirsin-adacayi ve ahududu yapragi cayi gunde bir iki bardak- bir litre suya 2 tane cubuk tarcin ve 10 tane karanfili koyup 15 dk kaynatip 15 dk dinlendirdikten sonra gun icinde iciyosun- bide corek otu yagini karnina surdugunde suni sanci islevi goruyomus canim sancilarini baslatiyormus bunlarin hepsini ebem soylemisti dogumu kolaylastirmak ve desteklemek icin bunlarin haricinde klasik seyler yuruyus egzersiz merdiven inip cikma hurma 😊
CigdemG Busramanisalioglu 40 olduk bizde şuan 2cm açıklık ama akşam kasılmaları dışında hiç bi belirti yok🤷🏼♀️ Yarın kontrolum var bakalım doktor ne diyecek.. tavsiyelerin çoğunu yaptım meryem ana otu ve cinsellik dışında ama gelen giden yok🤣🤣 sanırım tamamen onların keyfini beklemek zorundayız☺️☺️