Deletedmom0019 Fatoaras Ikinci daha kolay diye biliyorum cevremden oyle duydum, pazartesi yasayip gorucem 🤣
Dilara1234 Fatoaras Çok kolay geçti benim kardeşim yanımdaydı 2 sezeryanımdada 2. Sezeryanda abla bebek olmasa sana inanmazdım sezeryan olduğuna demişti tabi bende bebek olmasa sezeryan olduğuma inanmazdım 😂
hohomoromu Fatoaras benim 2. Sezeryanım daha kolay geçti başıma neler geleceğini bildiğim için daha tedbirli bilinçli davrandım oyuzden cok sukur daha rahat gectı amelıyatta sonrasıda
Fatoaras Baklava aynen bazen diyorum bitsede kurtulsam bazende ameliyat korkusu oluyor hamilelikdende sıkıldım aslında biraz sıkıntılı geçiyor korkuyla yaşamaktansa bitsin istiyorum 😅
Kaantoprak 30+1 olduk bende 15 ay ara ile 2. Sezaryanımı ocakta olucağım meraktan çatlayacağım ilki süperdi ☺️☺️☺️
Fatoaras Kaantoprak ya sanırım en zor kısmı ilk çocugumuzu bırakıp ameliyata gitmek olucak ya birsey olursa korkusu ağlamakdan helak olurum kesin 😕
Kaantoprak Bir tek oğlumu nasıl bırakacağım var onun dışında aslında keyfim çok yerinde atraksiyonlu ☺️