Zely35 Hamiş anneler sütünüz kaç haftalıkken gelmeye başladı. Kiminin 28-29 hastalıkken geliyormuş. Bende öyle bir şey olmadı. O haftalarda gelen var mı ? 💞
Zeze03 Zely35 benim 26 ve iki gün arka arkadına göğsümden geldi temizledim hiç ellemiyom su an doğumu tetikler diye öncesindede ellemedim ama yinede geldi korktum 😟
Rabia88 Sempatik çok fazla sıkmayın erken doğumu tetikleyebilir birde ilk süt ağız sütü derler asi niyetine geçer boşuna sıkarak gelmesini saglamayin
Kubra15 Haftadan beri geliyo sürekli. Sapsarı rengi. Sabah bi uyanıyorum tşörtüm kurumuş süt olmuş. Doktorum normal dedi.
YagmurAnnesi Bayanlar benim atletimin göğüs ucuna gelen iki tarafi da 1-2 haftadir leke oluyor. Beyaz bir leke 1 damlalik bir sey belki de. 23+6 yız. Süt mü acaba kafam karisti.
Zeze03 YagmurAnnesi bendede oldu ama sarımsı veya renkli değil bildiğin su gibi t shirt ıslanıyordu göğüs kısmı
Sedaaruya Zely35 38+2 yim bendede yok boyle seyler canim.ustelik sakın sikma .ilk gelen sutumuz kolastrum diye sari bi sut. Bebisin ilk almasi gereken cok onemli bi sut.sakn skpta bakma gerek yok.iki gogsumdede beyaz kabuk givi bisi var.hic ellemedim daha.surekli krem suruyorum.
Ebaa Kızlar ben bir ara korkuyordum çocuğa birşey kalmıcak diye ama hormonların salgıladığı birşeymiş bu benimde 25 haftadan itibaren gelmeye başladı halada geliyor ama göğüsünüzü sıkmayın bu sakıncalıymış bilginiz olsun
Sedaaruya Zely35 ustelik sütün kalitesi önemli , coklugu veya erken gelmesi degil.hic takılma 😄 insallah doyurucu sutlerimiz olur 😍
Zely35 Sara Buketbudk Doğumdan sonra süt kanalları uyarılıyormuş herhalde doğumdan sonra gelir bizimkiler 🍼
YagmurAnnesi Sıkmıyorum ama göğüs ucumda beyaz kuru kalınca onu siliyorum mecbur. Onu da mı yapmayayım peki kalsın mı yani. Genelde sabah kalktigimda oluyor. O yuzden islaklik gormuyorum hep kurumuş oluyor o da mercimek kadar kurumuş kısmı.
Sblanne YagmurAnnesi benmde 27 haftalık şuan ama bayadr geliyo hiç ellemedğim halde duyduğuma göre ucunda kalanı bile ellemeyin diyolar daha da gelmesin diye çünkü doğumdan sonra bebeği ilk alması gereken sıvı boşa gidiyo diye üzülüyorum bide ☺
mhrcankrkylmer YagmurAnnesi benim de 22 haftalikken gelmeye başladı bana hiç elleme dediler zaten sıkmamak lazımmış ben hiç dokunmuyorum geliyor arada kendi kendine
Nurya 27 haftalik gebeyim sutum surekli geliyooo ozellikle geceleri sabah bi uyaniyorum atletim sapsari kurumuss