Sabiugur Bu gün 8+4 olduk doktora gittim bebeğimin kalbinin durduğunu ve gelişmesinin durduğunu söyledi pazartesi kürtaj olunmasının gerektiğini söyledi😣😭ilk bebeğimdi ve şimdi onu kaybetmek deliricem galiba, 😞
hilobero Sabiugur Of içim yandı Rabbim sabırlar versin kuzum herşey ondan verdiğide aldığıda🙏 kucağını boş bırakmasın inşallah Rabbim 😓
Rabia30-Adem Sabiugur Geçmiş olsun canım üzülme Allah büyük ben bu durumu iki defa yaşadım kan pıhtılaşması yüzünden olmuş belki sende de o vardır mutlaka genetik test yaptır. Çok kötü bi durum seni çok iyi anlıyorum ama bazen olmuyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ecemsbaby Sabiugur Allah sabır versin kuzum. Allah'ın bi bildiği vardır belki de sağlıksız bir gebelik olacaktı daha kötü durumlar yaşayacaktın öyle düşün canım benim. Pes etme umudunu kaybetme umarım Allah sağlıklı hayırlı bir gebelik daha nasip etsin sana
ekara Sabiugur benim 12+4 falandı galiba benim bebeğiminde kalbi durmuştu. Allah sabır versin ama şöyle düşün daha kötüsüde olabilirdi. Şimdi ikinci gebeliğim ve 35. hafta içindeyim her gün şükrediyorum darısı size inşallah
Esraorhan Allah sabır versin, rabbim sağlıkla kucağına alacağın, ihlas evlatlar nasip etsin inş, anlayıpda mı kontrole gittin? Yoksa rutin kontrolde mi gözüktü
Esr36 Benimde oulr oldu 7 +da kaybettim sonrasinda yaklasik 3 ay sonra tekrar naaio etti Rabbim brnimde ilk bebisimde hersry allah tan isyan etme cok sukur bi sıkıntı yok Allah tekrar nasıp eder 🙇♀️ Ve ben suan 6 bucuk ayligim kiz bebegim olacak Hamdolsun🌹
cnssvs Sabiugur üzülme canım, sağlıklı bir bebek olsa tutunurdu zaten. Böyle durumlarda doğacak bebeğin engelli olma ihtimali yüksek olduğundan, sağlıksız gebelik olacağından bahsediliyor. Şükretmek lazım. İlk gebeliğimde doktor kalp atışı var dedi ama yolmuş 12. Haftada kürtaj oldum. 2 ay sonra tekrar hamileyim .ama şimdi de mol gebelik diye bir şey olabilirmiş . Rabbim herkese hayırlısını versin
hndgkct Sabiugur Allah sabır versin diyelim canım çok zor seni gerçekten çok iyi anlıyorum benimde bebeğimin kalbi durmuştu ilk gebeliğimdi 10 haftalıktı şimdi yine hamileyim 9 haftadayım Allahım inşallah bu evladımı bana bağışlar sende merak etme yine olur güçlü olmaya çalış🙏