Tugce_61 Arkadaşlar iyi akşamlar ben 5+6 günlük gebeyim henüz mide bulantım yok çalışıyorum ve bulantım olacak diye çok korkuyorum sizde durumlar nasıl
mrtmt Tugce_61 daha erken benim 8 de basladi. Bazi hamileler de olmuyor tabi . Sizde de olmaz inşAllah. 12. Haftalarda koku hassasiyetim baslamisti . 5 aydan sonra kendime geldim ben . Annem de benim gibiymiş. Bünyem anneme cekmis herhalde.
Selmaymn Tugce_61 benım 7 olunca başlamıştı ama 13 14 gibide geçti çok şükür çalışırken zor oluyodu bana sürekli lavaboya koşuyodum😊 Allah kolaylık versin inşallah bulantınız çok olmaz
Merveeex Canım olacak DİE bişe yok ben 6. Ayıma girdim hiiiç mide bulantısı kusma yaşamadım bazısı hastanede yatıyor ama o belli olmuyor
Tugce_61 Merveeex benim ikinci gebeliğim kızım şuan 11 yaşında o kadar kötü geçti ki o zaman aldırmaya bile gittim tabi iyiki almadı doktor şimdi yine aynı olur diye diken üstündeyim 😔
Melisdalli Benim bulantılar 5. Haftada başladı şuna 8+5 ama hala devam ediyor bir an önce son bulmasını istiyorum 3 kilo verdim yemek yiyemediğim için inşallah bulantın olmaz 🤰🏻