Meldanur Merhaba kızlar ben ilişki sırasında çok yoruluyorum 9haftlk hamilym bebeğime zarar vermiş olurmuym 😖
Aslkdr Olmamıştır merak etme içini ferah tut canım Allah'ın izniyle bişey olmaz sen yinede dikkat et zorlama kendini
Meldanur Aslkdr haklsn canım. ilk gebeligim çok korkuyorum ona birşey olck diye ilk gebeligim oldundn da dolayı fazla bir şey bilmyrm ama dikkat ederim artk
Deletedmom_26 Meldanur kolay bişey değil o öyle , kanaman olmadıysa sancıların yoksa bişey olmaz . Cinsel ilişki düşük tehlikesi olan insanlara durumu sıkıntılı oln kişilere ilk 3 ay la son 3 ay yasak olur aksi halde cinsel ilişki doğumu kolaylaştırır aksine zararlı değil faydaladır ilginç ama öyle kendinizi zorlamadığınız ve sık sık ilişkiye girmediğiniz sürece problem yoktur
klebsiella Meldanur bir sey olmaz korkma kanaman olmadiysa. Iki ay duzenli iliskiye girip hamile oldugunu bilmeyen arkadasim var merak etme 😁
Alisaimra 20 haftalik hamileyim doktorum bi sıkinti yok cinsel hayatina devam edebilirsin dedi ama ben hamile oldumu ogrendim gunden beri hic iliskiye girmedim biraz fazla tedirginim galiba😂
Meldanur Alisaimra bn hep tedirgin giryrm ilişkiye ilk ya çok istyrm bebeğimi en ufak birseyde ona birşey oldu sanyrm yorgun düşüyorm hep ilişkide
Meldanur [bilinmeyen] yok canım şimdilik ne karın ağrısı nede kanama ama ilişkide çok yoruldm için bebeğe birşey olck diye çok korktum
Aysenurtsr Kendinizi rahatsiz hissediyorsaniz, yoruluyorsaniz, korkunuz varsa girmeyin, ve doktorunuza danisin. En sagliklisi budur zaten.
Esocgkhn Kızlar ilk defa ilşkiye girdik eşimle hamıle kaldıgımdan berı.16 haftalık hamıleyım bu arada.belli belirsiz cok silik açık renk kan geldi peçeteye cok az bısey.bişey olurmu o kadarcıktan sizce doktora gideilmmi?