Konya_gelini Elfida10 demin bi yerde doğumu kolaylastıracağını da okudum da ilk kez böyle bi bilgi öğrendim. Daha önce duyan varmı die merak ettim
Loya06 Konya_gelini bide benim doktorum herşeyi yeme diyo doğumu kolaylaştırayım diye başka şeylere sebeb olma dedi bana biraz tırstım açıkcası 😊
Konya_gelini Loya06 aslında haklılar ilaç kullanırken bazı meyveleri tüketmek yan etki yapabilio da. Bende de biraz doğum korkusu var da 🙈🙈🙈🙈
Loya06 Konya_gelini dığum korkusunu hiç açma zaten bi yandan o ocak ayı gelmemesi için dua ediyorum 🤔
Loya06 Konya_gelini 29. Haftamdayım doğumun ocak son haftalarında gösteriyo bi yandan sezeryan istiyorum o ağrıyı çekmemek için bi yandan bormal doğum sağlıklı diye normal istiyom ama doğum deyince tüylerim ürperiyo 😢
Konya_gelini Loya06 ben 33. Haftadayım normal gibi görünüo bi sıkıntı cıkmazsa da bakalım artık Allah koleylık verzin diecek bisiy yok🤷♀️🤷♀️🤷♀️
ikizannesii ne yersen ye gelmedimi gelmiolar 41. haftada dogdu kizim her seyi denedik bi anda sanci girdi hazirlan hastaneye git derken sanciyla dogum 6 saat sürdü
Konya_gelini ikizannesii katılıyorum görüsünüze bizim elimizde deil miniklerin canı ne zaman isterse o zmn geliorlar