Deletedmom0320 Kızlar 2'li tarama yaptım çok iyi çıktı çok şükür. Doktor dedi 4'lü tarama için de gel (bence para için...)... Yani bence gerek yok buna... Sizin fikiriniz nedir?
iremss Deletedmom0320 benimde 2li taramam sorunsuz çıkmıştı bu durumda doktorum diğer taramaları gerekli görmeyip sadece detaylı ultrason önermişti. Son karar tabi ki yine sizin 🙏🏻
Tugcem92 Deletedmom0320 benim doktorum : 2li testin çok iyi çıktı bu yüzden 4lü tarama istemeyeceğim dedi 😌 biz de yaptırmadık. Özel doktor kendisi ve son derece güveniyorum 🙏🏼
Ozi__ Deletedmom0320 benimde ikili taramam sorunsuz cıkmıstı canım ama ona rağmen 4 lü yaptırmamızı ıstedı doktor vezneye gıdıp sorduk 160 tl dıyınce yaptırmadık detaylıyı beklıyoruz ikili sorunsuz cıkınca
Deletedmom0320 iremss tamam canım benim bende öyle düşündüm gerçekten çok gereksiz ve boş bi masraf. Detaylı için ne zaman gitmem gerekiyo ne zaman için randevu alayım?
Deletedmom0320 Tugcem92 en mantıklısı canım... Benimde 2'li çok iyi çıktı..para koparmak için 4'lüye gel diolar bence
Kadircanmom Arzuarzu Şart degil bazen dogru sonuc da vermiyormus hamilelik boyunca uzulenler ama saglikli bir cocuga kavuşanlar da varmış
Deletedmom0320 Ozi__ bende 120 lira 4'lü + 70 lira giriş ücreti vermem gerekecek boş yere canım 190 lira çöp.. Ben onla gidio bebeğime bişeyler alırım
Kadircanmom Deletedmom0320 benim de 10 haftalik cok deneyimli degilim dr etrafimdakilerden ogreniyorum bana da doktorum istersen eger 12.haftada 2li test yaptirabilirsin demisti ben soyluyorum ama sana kalmis dedi ben de arastirdim pek gerekli gormedim hepimizin bebegi saglicakla dogsun insallah
Htcglgnaksy Deletedmom0320 benim de 2 li sorunsuz çıkmıştı Doktorum diğerlerine gerek yok detaylı için zaman vermişti . Ama benim eşim ısrarla 4 lüyüde yaptırdı 😂
Alyami Deletedmom0320 bnmde 2 li çok güzel çıktı o yüzden diğerlerine gerek duymadı sadece detaylı ultrasonu yapicam o kadar