Betulsna Kızlar Çarşamba en son 385'ti bugün 1167.31 olmuş beta kese ne zmn görülür? Ve de kaç haftalık olduğum son adete mi yoksa betaya göre mi hesaplanıyor nasıl anlaşılıyor 🤰🥰
Deletedmom124 Betulsna ultrasonda çıkar canım kaç haftalık son adet tarihine göre hesap yapılıyor beta 1500 üstü olunca görünüyor
Sedos2020 Betulsna minihimizmi geldiği😁😁çok mutlu oldum gözlerim dolduuu Allah'a çok şükür 🤲cok mutlu oldum🙈🙃🙈🙃
Betulsna Sedos2020 Ayyy sağoll kuzumm bizde çok mutluyuz halen alışamadım valla değişik duygular içindeyim 🥰İnşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza 🤲😊
Betulsna Deletedmom124 İnşallah sağlıklı bir şekilde yükselsin de ne zmn görürsek görelim ama işte insan dayanamıyor çok heyecanlıyım 🥰🤗
Betulsna Deletedmom124 Bi an acaba çok mu artış olmuş dedim evham yaptım ama arkadaşlarımda normal dediler 😊 Çarşamba 385 ben 2 kat beklerken 1167 olmuş 🤗
Betulsna Sedos2020 Dikkat etmeye başladım meyveyi felan eksik etmiyorum. Ya bişe sorcam bal aldırdım eşime hazır sütle içebilirim demi?
Sedos2020 Betulsna içe bilirsin canim ama en iyisi günlük sütler ..günlük süt al Şokta var kutusu karton kutu değil üstünde günlük süt yazıyor .