Nuraslanklc Aselikram üzüm pekmezi 😟bende sevmiyordum hala yutarken zorlanıyorum ama kan ilacından iyi olduğuna eminim😂ona şükür diyorum
Arzutiris Aselikram eğer sadece pekmez icemiyorsan yoğurtla karıştır cnm öyle daha yenilebilir zorlanmazsin🤗
Selimem Arzutiris ama süt ve süt ürünleri Demir emilimini azaltıyor kana bir faydası olmuyor süte yoğurta atmayın doktorum dedi bana kan ilacının yanında ya da pekmez içtim diyelim C vitamini ye al dedi Demir emilimini artırıyormuş
Nuraslanklc Gulmira ama bunun için keçiboynuzu pekmezi daha etkiliymiş bittiğinde sanırım onunla devam edeceğim 😍
Ado Nuraslanklc gerçekten mi ay bilseydim bende yiyerdim her sabah bizim pekmex hiç biz kendimiz yaptık üzümden kayınvalidem yaptı çokta seviyorum ama bebeğe faydası olduğunu bilmiyorum artık her sabah içerim 3 kaşık 😊teşekkürler canım
Selimem Nuraslanklc ne pekmezi canım sabah aç mı tok mu alıyorsun canım 🧿💐 kaç kaşık birde benim de geri bir hafta
Kkaya0153 Üzüm pekmezini suyla karıştırıp da şerbetini içebilirsiniz çok güzel oluyor bence. Keciboynuzunun da özünü sabah ve gece yatarken 1 tatli kaşığı tüketebilirsiniz. Anemisi olan arkadaşıma bile fayda etti.
Pelsin Deletedmom6 böyle devam etsen maşallah dörtle doğurursun ay ben de çok tombiş olsun bebeğim istiyorum 28 haftalık 1.200 gr dı inşalla 32 de gidecem 2 kilo olmuştur😂
Kkaya0153 Smile18 Yok hayır eczanelerde ve aktarlarda satılıyor oda sıvı pekmez kıvamında keçiboynuzu özü deyince hemen verirler