Hatice_mustafa https://youtu.be/Sszd5L4F1m8 Kızlar inanan insanlar veya inanmayan insanlar var . Saçma bulacak çok insan olabilir ama ben paylasiyim. Bebeklerimizin anne karnında beyin gelişimi için. Sayfayı açıp müziği dinlerken yorumları okumanızı tavsiye ederim .Biz hergun ogluşumla dinliyoruz. Dinlerken harekete geçtiğini hissedebiliyorum. 👪
Deletedmom124 Hatice_mustafa zeka açısından bilmem ilk gebeligimde günlük bethowen mozart dinlettim sakın olur dediler oğlum aksine çılgınin çılgıni oldu
Selvaelyenn Hatice_mustafa eşimle şuan konuşuyoruz da mozartta kimmişkiii. Osmanlı marşı aç çocuğaaa en iyisi diyor🤣🤣 müzikle zeka gelişimi biraz saçma geliyor canım tabi tercih meselesi🙊
Deletedmom124 Selinglr zekasına hayranım oğlumun bir gördüğünü unutmaz çok akıllı ama yaramazlık konusunda aynı fikirde değilim çocuk sakin olacağına delirdi 😂😂😂😂 5 dakika durmaz maşallah
Deletedmom124 Selinglr tekrar hamileyim canım buda erkek olacak sanki öyle hissediyorum 2 erkek aralarında kendimi düşünemiyorum birisi mozart dinledi çıldırdı diğer bebeğim arabesk damlara çıkmaz inşallah 😂😂😂😂😂
Hatice_mustafa Selvaelyenn 😂😂 Aynen canim saygı duyuyorum düşüncenize. Ama bana önerildi bende önermek istedim . Tabi ki bunu da dinlicek, marşlarimizi, ilahilerimizi bilmesi gerek . Karistiriyoruz bizde ama bunu daha çok dinliyoruz. 🤓🤓🤓🤓😄😄😄
Hatice_mustafa Selvaelyenn 😂😂 Aynen canim saygı duyuyorum düşüncenize. Ama bana önerildi bende önermek istedim . Tabi ki bunu da dinlicek, marşlarimizi, ilahilerimizi bilmesi gerek . Karistiriyoruz bizde ama bunu daha çok dinliyoruz. 🤓🤓🤓🤓😄😄😄
SnmTt Hatice_mustafa bende 18 olmak üzereyim başlayım yavaştan o zaman. Nasıl dinletiyosunuz yüksek sesle açıp mı telefonu yakına mı getirmek gerek?
Ecemsbaby Hatice_mustafa teşekkür ederiz paylaşımın için canım benim. Ben meditasyon yoga müzikleri dinliyorum doğa sesleri dinliyorum ara ara hem bana iyi geldiğini hissediyorum hem bebek için rahatlatıcı olduğunu hissediyorum. Bizim hissiyatımızla alakalı aslında diye düşünüyorum 😊