Cokokuyan_dorukusunannesi48 Bahar33 Bim den almak konusunda olumsuz düşünüyordum yorumlarımda hep bu yönde oldu.Ama BİM’e gidince kaliteli olduğunu gördüm.Aynı tarz reflü yatakları 80-90 TL den başlıyor.3-4 aylık kullanım için fiyatıda uygun ve yeterli:)
Bebekgeliyor Bahar33 bence al kaldıysa üzerine bir müslin koyuyosun zaten yani en azindan ben öyle yapıyordum. Rahatlatıyor birazda olsa
Bahar33 Yenianne65 siz de mi vanda yaşıyorsunuz 🤓🤓 ben de emin olamadım acaba alsamıydım bilemedim 🤷♀️
Yenianne65 Bahar33 evet vandayım ☺️ Avm de ki ebebek ve civil de çok daha güzelleri var 10 tl pahalı olsun ama daha iyi olsun bence sade süngerdi o yüzden ben almadım
gurcem Ben aldım gayet ıs gorur yıllarca kullanılcak bıse olmadıgı ıcın pahalı bıse tercıh etmedım.Is gorur 😇
mavis-love Htcglgnaksy kafası yukarda kaldığı için sütten sonra felan kusarsa boğulmayı önlüyor diye biliyorum bencede gerekli bişey
Bahar33 Htcglgnaksy canım kusmaması ve boğulmaması içinmiş, bebeklerin ilk doğunca mide kapakcıkları iyi çalışmazmış o yüzden kusması da fazla olurmuş, ben ilk başta yastıkla yükseltirim diye düşündüm de sonra korktum vazgeçtim yastık işinden
[silindi] Htcglgnaksy uykuda ve beslenme sonrası bebek ölümlerinin önüne geçiyor. Baya faydalı birşey bende almayı düşünüyorum. Bebek ölümlerinin çoğu ilk 6 ayda oluyor akciğere kusmuk veya süt kaçması şeklinde. Reflu yatağı kusmugun ve sütün kaçmasını engellediği için kurtarıcı.
Bahar33 Yenianne65 canım az önce buldum aldım biraz internette de araştırdım ne bileyim alayım dedim 🤓🤓 e bebekte ben de baktım canım ama 99 lira görünüyor 🤦♀️