Pericinar07 Kızlar dünden beri bebegimin hareketleri azaldı ara ara hareket ediyor kasiliyor doğum tarihi pazartesi normal mi böyle olması dokunduğum zaman hareket ediyor ama eskisi gibi değil aynı olan var mi?
Pericinar07 nazel123 yanı az oynuyor ama öyle çok az değil ara ara sanki uyuyor geri uyanıyor öyle sezeryan olcam ama bilemedim sen kaç haftaliksin
Havva1212 Pericinar07 bndr 37+6 cnm bugün kntrl vardı doktor sordu bana hareketlerini bende eskisi gibi değil kasılma toplaanma çok oluyor dedim. Artık zaten kasılma hissedersin dedi normaldir kuzu benimde öyle
nazel123 Pericinar07 benimkide 39+4 Sen yinede takip et canım içine tereddüt düşerse git yinede Allah göstermesin
Havva1212 Pericinar07 37+6 cnm bugün. Sancılar çıkıyor 4 gün sonra sancı lar böyle devam ederse doğumu baslatirim dedi
Pericinar07 nazel123 amin arada oynuyor sağ tarafımda ağrı var arada belime sancı giriyor bakalım devam ederse yarın giderim
Delal123 Pericinar07 evet bi haftadır çok ağrı var bugünde kasılmalarım çok sık inşallahh doğum olur artık. Eşimde nöbette ne yapacam bilmem valla
Zezey endişe edecek kadar azsa doktora git bence pazartesiyi beklemek zorunda değilsin. ama azalması bende de var artık yeri yok doğum kanalına girmeye çalışıyordur. kasılma dersen Allahına kadar 😂 38+3h
Pericinar07 Zezey çok az değil ya eskisi gibi çok değil belirli aralıklarla hareket ediyor inşallah geçer 😊
354425 Benim bebeğiminde hareketleri azaldı 37+3 haftaya perşembeye gün verdi sezeryan olucam çok korkuyorum 🙁