ZZeynep3 Tiroid ilacı kullanmaya başladım. Fakat beraberinde başka bi ilaç kullanılmaması gerekiyormuş sanırım. Kan ve multivitamin ilaçlarımı kullanmayacak mıyım yani. Devlet hastanesine gittiğim için sormaya fırsat vermediler.
Zeyk ZZeynep3 ben kullaniyorum. Ama şöyle sabah 7bucuk gibi aç karına tiroid ilacımı kullaniyorum. Tekrar uyuyorum 9 gibi uyanıp kahvaltı onu vitamin ilaci içip kahvaltı yapıyorum gece yatmadan da kan ilacımı içiyorum (bulantı yapmasın diye)
Burcuburcuuu ZZeynep3 ben de kullaniyorum. Sadece ayni anda almayin. Mesela ben sabah uyanınca demir ilacini iciyorum yarim saat sonra tiroid ilacini. Bi yarım saat sonra da kahvaltimi yapiyorum. Tok karnina da omega vs aliyorum. 🤗 bu sekilde önermişti ebe bana
hndgkct ZZeynep3 merhaba canım bende tiroid ilacı kullanıyorum sabah aç karnınla içiyorum bende saat 7 gibi vitamin ve folik asit kullanıyorum ayrıca onları da gece yatmadan önce içiyorum ben
ZZeynep3 Zeyk anladım peş peşe kullanılmaması gerekiyor o zaman. Ben de ilk gebeliğimde sizin gibi kullanmıştım çünkü. Doktor kafamı karıştırdı. Teşekkürler