Hamileanneler_25 Şubat Anneleri çift rakamlara bizde düştük çok şükür günler geçiyor gibi sanki 26 haftalık olduk sizler bu haftada hangi ilaçları kullanıyorsunuz bebisler nasıl 😊🤰 birde bugün bime gelen anne bebek çantasından alan var mı içi geniş mi kullanışlı mı
Basaaak Hamileanneler_25 benm 1 cm acıklgm var rahım agzı yetmezlgm var zaten yatyrm okdr cok ilaç içiyrm ki 😐
Selay Hamileanneler_25 98 💗 ben yorgan yastık battaniye ağız mendili aldım. Fiyatları çok uygundu. Çantaya da bakıcaktım ama unuttum kalmamıştı sanırım gözüme çarpmadı
Hamileanneler_25 Bsra_95 gün yaklaştıkça hem sevinç hem korku var bende sizin normal mi sezaryen mi olck
CanselMayis Hamileanneler_25 aminnnnnnn allahım hepımıze güzel ve saglıklı dogumlar nasıp etsın insallahhhh 🤗🤗🤗
Bsra_95 Hamileanneler_25 nasip olursa ben normal istiyorum canım. Zaten ben devlete gidiyorum devlet de normal olması için bekliyolar. Bazen bende cok heyecanlı oluyorum bazen daha çok zaman var diyorum . Ki aslında yok:)
Hamileanneler_25 Bsra_95 bende ilkini normal yapmıştım devlette enfeksiyondan bebeğimi 10 gün sonra kaybettim şimdi özele gidiyorum bu sezeryen olacak inşallah korktuğum için normal istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım da
Bsra_95 Hamileanneler_25 canım cok üzüldüm senin adına. Ömrü o kadar mış . Melek olarak öbür dunyada bekliyor seni minik ❤️
Hamileanneler_25 Bsra_95 rabbim yeniden nasip etti hamile olmayi insallah kucağıma almayı da nasip eder o kadar çok korkuyorum ki 😥
Baloglum93 Binde ki çantanın grisini aldım ve çok içime sindi bence kullanışlı benim için bide şu renkli battaniyeler vardı ya onun bordosunu aldım oda yumuşacık çok güzeldi
Bsra_95 Hamileanneler_25 korkma canım kötüyü cagırma. Daha önce böyle bişey yaşadığın için korkuyorsun anlıyorum. Bende biraz evhamlıyım bu konu da ama kötü düşündükçe kötü çagırırız. Kalbini ferah tut. Cok sıkıntıya girersen bakara suresi AC dinle ben cok rahatlıyorum