Mutlu_anne2 YudumSu bende aksi oldu kızım da hiç bulantı kusma tiksinti ağrı vs yaşamadım ama oğlumda neler çektiğim bir allah bi ben bilirim 30+2 yiz hala bulantılarım hat safa da
okyanus8731 YudumSu ben kusmaktan ve bulantıdan öldüm 4 aya kadar sonuç erkekdi..hiç alakası yok anlaycağın
Kimyagercik YudumSu 18 aylık kızım var onda hiç bulani yaşamadım ama şuan 7 haftalık hamileyim aşırı bunaltim var
snmnl YudumSu o belli olmaz canım bende bulantıdan öldüm kızım olacak ablamın kusmaktan midesi delinecekti erkek oldu inanma oyle seylere
Busracnbr YudumSu Bulantılarım 32 haftalık olmama rağmen geçmedi ve kızım olcak 🥰🤣 Oğlumda da doğurana kadar kusmuştum ama bilemedim 🤣🤣🤣
EmineTavan YudumSu yaaa inşallah öyle değildir hiç bulantım yok ama kız istiyorum ölüyorum resmen ve hissediyorum kız oldugunu. Oglumda felaket mide bulantım vardı hava Bi kokuyordu bana
EUEUEU YudumSu benm kızım olucak bulantı çok azdı rahat bi hamilelkti. Etrafmdaki erkk annelerinin bulantı kusma yaşadıgınu gördüm . Böyle şeylere inanmıyordum ama gerçkten bi kaç kişiden gözlemlediğim erkk bebkde hamilelik daha agır geçiyo sanırım
Merve612506 YudumSu yok be canım daha neler benimde çok bulandı kızım oldu evet ama tanıdıklarımında kız olanların bulantısı yoktu olmadı ablamın çok oldu iki hamileliğindede biri kız biri erkek 😂😂
Guguni YudumSu benim öyle oldu 😕 çöldüm bulantıdan 16. Haftaya kadar... şimdi bi minnoş kız geliyor 🌸
yagmurkiz YudumSu zerre bulantım olmadı kız doğurdum üç arkadaşımda ilk üç ayı kusma ve bulantı yüzünden serumla geçirdiler üçüde erkek doğurdu
begumseker YudumSu bulantı çok yaşamadım rahat bi hamilelik geçirdim başlarda oğlun olcak kesin dediler o yüzden ama kızım olcak😍
Esrayagixemir1604_ YudumSu ben ilk oğlumda 7 ay bulantı kusma yaşadım o 7 aylık doğdu şimdi 2. Oğluma hamileyim 4 ay da bunda şiddetli bı şekilde bulantı kusma oldu öldüm yani zor geçti alakası yok cinsiyetle
Mutlubiranne2 YudumSu hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren aşırı bulantım oldu ama 3 ay sürdü çok şükür ve oğlum olcak Allah'ım nasip ederse 🥰🥰
nahirci6041 YudumSu hiç bulantı yaşamadım kızım olcak bence alakası yok boyle şeylere ınanmayın derim