Busra2437 Ycelaz Kiz beklerken erkek olduğunu öğrendik 🙈 cevremdeki herkes kiz diyordu bende cok istiyordum ama nedense doktor bana erkek diyecekmis gibi geliyordu umdugum gibi cikti ☺
Ycelaz Busra2437 Aaa 🙈🙈kac haftaliksiniz acaba 🙈Benim gönlümden de bir oglan geciyordu 16+5 deyim kiz Demisti 1.3de doktorum ..bir kizim var bile ama nasip kismet saglik olsun😍🙈🙏🏼
Busra2437 Erkek olacak ama cok zor gorduk kordonu bacak arasindaydi bir türlü acmiyordu kordonu itmiyordu ümidi kestik bir hafta sonra tekrar gidecektik kii doktor erkek dedi
Ozgulyuksel FulYasin01 bende 17+1 bi kizim olucak insaallah 13.haftamda ogrenmistim ilk sonraki kontrollerde de baktirdim kiz💕💕
gizzemozturk Aszlii 12haftalikken de gitmiştim erkeğe benzetmisti ama belki kiz olur diye beklemistim🙈 nasip oğlanmis demekki😊😊
Asrinbaby Ycelaz erkek daha çok bence yada cevremde öyle 😂 bu yıl kime sorsam erkek allah sağlıklı versin.
Ycelaz Derya12 Aycam benim 2cocuk 1kizim var bile 🙈 gönlümden erkek geciyordu hata icimden de ..ama nasip kismet saglik olsun🙈