Sahreyldrm 15 ay önce bu doğumumu yaptım şimdi ise 30 haftalık olduk 1.5 yıl arayla ikinci sezaryanımı olucağım bende canım hiç korkmuyorum aksine çok heyecanlıyım tekrardan o deneyimi yaşayacağım için benim ailem olduğu gibi sezaryan oldu benimde normal yapmamı hiç istememişlerdi ama gerçekten bende normal yapmadığıma mutluyum prenses gibiydim herşeyimle doğumdan sonra zaten kendinden çok bebeği düşünüyorsun şükürler olsun o benden de iyidi kolay bebek oldu umarım kardeşi de olur doktorum 3 kilodan sonrası olsa hiç sıkıntı olmaz demişti öyle de oldu kendimden korkuyordum ama 20 gün içinde deli gibi alışverişe çıkacak gücüm oldu doğumdan 3 gün sonra bebeğime kendim baktım ayrıca doğumdan 15 gün için de eski kiloma döndüm herşey hep yolunda oldu rabbim sana da nasip etsin inşallah sende çok memnun kalırsın umarım dediğim gibi 10 tane çocuğum olsa sezaryan yapardım gün olarak da daha kilo almasını isterdim ama canım çok yanıyordu hemen alınsın istedim kırmadı doktorum sorun görmeyince yine de gün olarak iyi ikinciyi beklemek istiyor 38 sonuna kadar ama ben yine beklemeyi düşünmüyorum ☺️