Busraae Kızlar merhaba suan 29 haftalık hamileyim doktorum 32de gel ntsye gireceksin dedi nasıl oluyor nts nasıl yapılıyor bilgili arkadaslar yardımcı olur musunuz
Ozican Busraae cihaz bağlıyorlar göbeğine uzanıyorsun sen makinadan kağıt çıkıyor yavaş yavaş orda bebeğin kalp atışları ve sancı olup olmadığı rakamlarla belli oluyor.
Fasulyem22 Busraae karbina iki kemer bağlıyorlar. Iki tane yuvarlak disk oluyor onlarda bebeğin kalp atışını senin sancılarını bebek hareketlerini algılayıp kağıda döküyor
Beyzanurlina Busraae kemerle gobegıne cıhaz yerleştiriyolar kuzum 34 de başladım bende her hafta nst ye giriyorum ama her hafta muayne etmiyo tabi nst kalp atış sonuclarına bakıyo 2 haftada bir muayne ediyo
CanselMayis Busraae peki bayanlar bu nts gerekli mi hani önceden nts yokmuş neden nts giriliyor neye bakılıypr kalp atısı mesela ultrosona girincede bakılıyor kalbine hani sancıya neden bakılıyor merak ettim de
Sema12 Bana da 32d grceksin dedi doktorum , daha smdiden ara ara kasilmalarm oluyor bakalm ne cikcak 🙈😥
Busraae Sema12 evet canım nasıl oluyor kasılmalar nasıl bi his 😊 bende olmuyo gibi de belki de bilmiyorumdur
duyguyilmaz Sema12 benim kasilmalarim 26da basladi 33+3teyim korkma:) ben cok pimpiriklenmistim erken dogurcam herhalde diye cok sukur her sey yolunda.
CanselMayis Ozican nasıl oluyor bu kasılma yani nasıl bir his ilk gebeliğim ve doktora yarın gidicem muhtemelen banada 32 de gel dicek suan 28+3 üm
Ozican CanselMayis bebek göbeğin bir bölgesinde toplanıyor ve toplandığı yer çok sert oluyor.Bu kasılmadır 😊
Sema12 Busraae walla bebek bi tarafmda toplaniyor canm karnm sertlesiyor haff agrilarm oluyir kasilmayms megerse 😂😥
Busraae Ozican canım bebegin biryere toplandığını karnımıza baktığımız zaman görebiliyor muyuz dısardan peki
Melisayenerli Ozican suan bu dedigini 1 haftadr yasıyorum 2 gundur de adet olcak gibi sancım var 35 haftalıgım kontrolume 10 gun var 🤷🏻♀️🤦🏼♀️
CanselMayis Busraae bende tam bunu soracaktım şimdi acemilikten bile bebegin hareketlerini geç hissettim hani kıprtılar olurdu emin olmamazdım şimdi yaşarsam da farkına varamazsam diye endişelendim
Busraae Dera benim muane ücretim de 90 tl. Mesela kan tahlili falan da 20 tl gittigim hastanede muhtemelen bende ntsye 30 tl falan veririm
Busraae Kucugum51 canım ne kadar sürüyor nts uzun mu? Benim bidahaki randevum 3 hafta sonra doktorum muaneye gelmeden önce alt katta ntsni yaptır sonucları bana getir dedi de o yüzden ona göre gideyim