Aysgl0404 merhaba arkadaslar bugün vajinanın ic dudaginda sivilce tarzi bisey cikti 26 haftalik olduk acaba bebege bi zarari varmi gecermi doktora haftaya gidicem ozamana kadar sizlerde yasayan varsa yardmci olabilirmi
Ozican Aysgl0404 hpv olabilir cinsel yolla eşinizden bulaşmış olabilir yani.Eğer hpv ise normal doğuma engel. Smear testi yaptırmalısınız.
Hmsregmze Aysgl0404 bende de sık sık cıkıyo canım hamile degilken bile vardı. Cok şişerse sıkıyorum yoksa kendiliğinden gecıyo telaş yapma sivilceyse
Aysgl0404 Songultombul123 duyduguma gore nirnal dogum olmuyomus eger gecmezse insallah gecer gerxi saglikla gelsin farketmez nasl geldigide
Gizemabc Aysgl0404 bende de gebeliğin başından beri et benzeri gibi küçük bir çıkıntı vardı. Ağrısız sızısız olduğu için önemsemedim; ama siğil olabileceğini öğrendim. Yarın doktor kontrolüm var, göstereceğim.
Ozican Aysgl0404 anne karnında bebeğe zararı yok fakat normal doğumda bulaşma riski var bebeğe o yüzden yapmıyorlar. Burda çok hıfsı olan kadın var aratın konu okuyun isterseniz ordan.
siineem Genital uçuk olabilir bende de çıkmıştı 12. Haftada aktif olduğu döneme denk gelirse normal doğumu engelleyebilir bebeğe bulaşmaması için onun dışında bebişe zararı yok korkma 🤗👼🏻
Degisken Bende de 2..3 ayda bir çıkıyor. İlk çıktığında korktum incelerken patlayıverdi iltihabı aktı. Ondan sonrakileri kendim patlattım. 3 kez oldu bu bende.ve hep aynı yerde sol tarafta çıkıyor.
Pandabekleyenanne Aysgl0404 aynısı 2gun önce bana oldu acıyo du . 2 gun sonra kendiliğinden gitti ucu beyazdı
Aysgl0404 Pandabekleyenanne sanki benimde ucunda beyaz bisry var gibi galiba siğil olsaymis et gibi pembe oluyomus galiba sivilce
Gizemabc Aysgl0404 doktora gittim, tahmin ettigim gibi sigilmis😕 doktor saglik ocaginda hpv ve smear testi yaptirmami ve her hafta dermatologa ya da kadin dogum uzmanina sigili asitle yaktirin dedi
Gizemabc Aysgl0404 doktora gittim, tahmin ettigim gibi sigilmis😕 doktor saglik ocaginda hpv ve smear testi yaptirmami ve her hafta dermatologa ya da kadin dogum uzmanina sigili asitle yaktirin dedi