Leyla9292 Hilaldenerieser inşalla kötü birşey yoktur olsa doktorlar bırakmazdı bence de bol bol su için inşalla herşey düzelir.ama ağrınız olursa doktora gidin hemen ihmal etmeyin.sağlık la zamanında kavuşursunuz inşalla.
Hilaldenerieser Leyla9292 Amin inşallah canım evet ihmal etmeye gelmez ufacık bişeyde giderim doktora, Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🤲🏻
birtutammutluluk Leyla9292 35+6dayız bizde. Tahmini Doğum tarihi 14 Aralık. Normal Doğum istiyorum. Ama genitalde siğil vardı ayrıca çok az variste var. Şartlar ne gösterecek bilmiyorum.. toplamda 5 kilo aldım fazladan. Son 1 haftadır iyice saldım kendimi ağır grip geçiriyorum. Geceler uykusuz gündüzler paso yatıyorum. Ne yürüyüş ne egzersiz hiç bir şey yok 🤧 zaten sevgili suriyelilerimiz sobalarda ne bulsalar yaktıkları için hava kirliliği hat safhada. Dışarı çıkmamak daha hayırlı. Adet sancısı gibi ağrılar giriyor birde. Bazen sadece belim bazen sırtımdan belime doğru karnımla beraber. Doğum sancısımı bilmiyorum. İç çamaşır çoğunlukla nemli oluyor. Ama hastayım üst üste giydiğim için terliyor muyum. İyi kurulamıyor muyum yoksa su mu sızıyor bilmiyorum. Endişelenmiyo değilim. P.tesi kontrolüm var. Sanki evlat 40ı beklemeyecek hissi var. Ve hastane çantası ve ütü hala hazır değil :( rabbim cümlemize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin hayirla. Hic birimizin evladinda hic bi dogum kusuru hic bi saglik sorunu olmasin hayirli evlatlar olsunlar amin 💖
Leyla9292 birtutammutluluk rabbim yardımcınız olsun inşalla gebelikte grip çok daha zor sıcak şeyler tüketin kendinize dikkat edin..inşalla bebeğiniz sağlık li bir şekilde doğar..kendinizi çokta salmayın.bende henüz çantamı hazırlamadım ama çoğu eksiğimizi tamamladık..
ilknur11 Bizde 37+2 olduk, 4 aralık görünüyor doğumum artık doğum hazırlıklarına başla dedi doktorum. Squat, egzersiz, yürüyüş, perine masajı yapmam gerekiyormus, hergun kolay doğum olması için, inşallah hepimiz hayırlısı ile alırız bebislerimizi kucağımıza
birtutammutluluk Leyla9292 tesekkur ederim. Sizlerde dikkat edin son zamanlarimiz hastaligi kaparsaniz cok zor geciyor. Amin cumlemizinki insallah. Sizde yapabiliyoken daha fazla ertelemeyin benim gibi sonra haliniz olmuyor iyice zorlaniyo insan. Hazirlayin bi kenarda dursun 🙏
Simsim6 Biz de 35+6 olduk, kasilmalar cok fazla, bel ve kasik agrilari da basladi. Cati muayenesi de oldum ben doktorum uygun dedi. Cok fazla yuruyemiyorum artik bebegim baski yapiyor asagiya evde yatis modundayim😣
Kumsaleremine 35+4 günlük oldum agrılarım az da olsa dün başladı baş aşagı pozisyonunu almış pazartesi doktorum gel dogumu konuşalım dedi sizce çatı muayenesi yapılır mı
NurBulut96 Kumsaleremine doğumu konuşacaksa eğer muayenesini yapar büyük ihtimal. Ben den36+5im haftaya gel hem çatı muayenesi yapalım hem doğumunu konuşalım dedi. Niyetim normal doğumdan yana ama herşey çatı muayenesine bağlı şimdilik
Masalseyhan Leyla9292 bizde 34 olduk canim aralik ortasi gibi demisti doktorum ama daha erken gelecek sanirim beklemeyiz 8 gun onde bebegim iri bebegm biraz😊 hafif sirt agrilarim bazen hafif sancim oluyor ama bakalım.. geceleri uyku uyuyamyorm sebepsiz yere 😫 birde kasilmalarim oluyor arada sırada.. bide ustune grip oldum ya 🤧
3_melek_annesi Leyla9292 benim de 3. Bebegim olacak heyecandan cok korku var 3unede yetebilecek miyim acaba oglum 2. Sınıfa gidiuor oda ilgi istiyor bakalim nasil olacak 34+1 im bu arada
MerveEliz Leyla9292 bizde 35 haftayı bitirdik. Doktorum 12 aralıkta alırız dedi tesadüf benimde doğum günüm o gün☺️ Ama bana sanki daha önce gelecek gibi geliyor. 10 gün kadar önde gidiyor bebeğim. Fazlaca ağırlaşmış hissediyorum kendimi. Geceleri hiç uyuyamıyorum. Bel ağrısı mide yanması. Hemen hemen her şeyimiz hazır. Bügün hastane çantamızıda hazırladık bekliyoruz prensesimizi🥰
Rmysa_29 Leyla9292 su son 1 aydır çatı ağrısı var yürümekte zorlandığım gidiyorum hiç sancı da çıkmıyo net de bosa geri dönüyorum bi daha.
Rmysa_29 Biyolog ben daha olmadım canım 37+1 im pazartesi gidicem bakalım ne dicek benim kızım normaldi bunda muayenem yaparmı bilmiyorum ki.cati ağrım çok fazla ya.
Mevicka 34+5ten selamlarr 🤗meleğimiz doğum şeklini almış her şeyimiz hazır bir iki haftadır adet sancısı gibi sancılarım oluyor doktor normal dedi 6 kilo aldım. şuan normal görünüyoruz fakat çatı muayenesine göre doğum şeklimiz belli olacak. Kendime bile itiraf edemesemde korku başladı gibi bende biraz 🙈🙈
Zade Leyla9292 Çoook heyecanlıyız 🙈 Çok şükür bizde 33. Haftamızı dolduruyoruz . Haftaya tarih almayı umut ediyorum :) Aralık ortası olabilir demişti Dr ama bakalım :)